pondělí 5. března 2018

Sencor sbs 7000

Képes a mért tömeg, a testvíztartalom, a zsírszázalék valamint a csontsűrűség kijelzésére, mindemellett meghatározza a testtömeg index értékét is. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Lowest Prices on Top Items. Free Shipping Available. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Their sleek design and colourful variations make them a true member of the family.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Testtömeged mellett meg tudja határozni a testzsír, vízháztartás, izomtömeg arányait szervezetedben. Kromě tělesné hmotnosti dokáže určit také podíly tuku, vody, svalstva a kostí v těle. Okrem telesnej hmotnosti dokáže určiť aj podiely tuku, vody, svalstva a kostí v tele.


Over 500Products In Stock. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Acest cânta personal nu ar trebui să vă lipsească din casă dacă doriți să urmați un stil de viață sănătos. Cântarul măsoară greutate, dar și grăsimea și apa din corp și masa musculară, fiind prevăzut cu funcția Auto-On, pornește imediat după ce vă urcați pe el. Nivelul de grăsime este afișat grafic, pe nivele.


Legfrisebb online webshop Személymérleg árak. Navíc má paměť až pro osob. Sencor házhoz rendelés.


A testtömeg mellett meg tudja határozni a testzsír, víz- és izomtömeg arányát is. Ezenkívül van egy speciális funkciója aktív sportolók számára, grafikus, kék háttérvilágítású kijelzője pedig a. SENCOR dnes sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný. V první řadě je to šířka sortimentu. Tak jako v Japonsku v sedmdesátých letech, tak i na počátku třetího tisíciletí po celém světě reaguje SENCOR na každý podnět. Andreas Charalambous online shop.


Váha má grafické zobrazení hladiny tuku, speciální funkci pro aktivní sportovce a bezpečné tvrzené sklo. Maximální hmotnost je 1kg, přičemž rozlišuje s přesností na 1g. Váha vám zobrazí kromě tuku i hladinu vody, svalstva a kostí. Váha disponuje s funkcemi paměti pro 8. Kaalumisvõimsus kuni 1kg. A testsúly változása és annak követése fontos feladat az sportolók körében.


Chcete vedieť, či je cena 37. Egyes típusok Bluetooth technológiával lettek felszerelve és így az applikáción keresztült követheti nyomon testsúly adatait. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky