čtvrtek 22. března 2018

Rukavice na mytí auta

Mytí vozidla je z hlediska možného poškození laku nejrizikovější fází běžné údržby. Dochází při ní k abrazivnímu kontaktu nečistot s lakem. Naše mycí rukavice s dlouhými a jemnými vlákny jsou schopny tyto nečistoty částečně pohltit a minimalizují abrazivní působení nečistot na povrch laku. Mycí houby a rukavice , VAŠE AUTODOPLŇKY. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Než se dostaneme k tomu, jaká rukavice nebo houba je vhodná pro šetrné mytí , musím tady prvně uvést jeden zákla který by při snaze o šetrnou péči o auta měl být naprostou samozřejmostí, bohužel se často přesvědčuji o tom, že tomu tak není: smetáček hoďte do sudu, zalijte benzínem a zapalte. The protection of personal data is important to Ma-Fra S. This information notice provides detailed information on the protection of your personal data. BabyOno Froté dětská žínka na mytí - vyrobena z vysoce kvalitní měkké 1 froté bavlny, nedráždí citlivou pokožku dítěte. Má praktický tvar mycí rukavice a ouško na pověšení. Je vyrobená z velmi jemných polyesterových a polyamidových mikrovláken na dlouhém a tlustém chlupu.


Chcete skoncovat s prachem a nečistotami ve Vašem autě? Statická elektřina produkovaná mikrovláknem doslova nasaje prach na rukavici. Rukavice na mytí auta z mikrovlákna. Zde naleznete vše, co budete potřebovat k údržbě a mytí automobilu. Mikrovláknové rukavice jsou samy o sobě velmi odolné a můžete je prát v pračce spolu s ostatními mikrovláknovými utěrkami nebo sušícími ručníky.


Doporučujeme je prát po každém mytí auta na stupňů a nepoužívat žádné aviváže, protože ty oslabují mikrovlákna. Vyrobeno z mikrovlákna (1 polyester), snadno se čistí. Přibližné rozměry rukavice : 1x 2cm.


Díky vlnité struktuře tkaniny umyjete okna rychle, pohodlně a opravdu dočista. Detailingové mycí rukavice a houby jsou speciální pomůcky, které jsou přizpůsobené pro mechanický kontakt s lakem automobilu. Jsou vyráběné z kvalitního mikrovlákna, či jiného šetrného materiálu (například jehněčí kůže, apod.), který je schopen obsorbovat nečistoty do svých útrob a tím zabraňuje jakémukoliv následnému tření nečistot po laku jako takovém.


Rukavice na mytí auta

Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Mycí rukavice je nejlepší volba pro šetrné a účinné ruční mytí Vašeho vozu. Běžné houby nedokážou absorbovat nečistoty, které ulpí na laku, a houbou je při mytí přitlačíte na povrch laku a dodatečně jej můžete poškrábat. Klasická pórovitá houba je rozšířený prostředek pro mytí aut , ale pro lak se stává pohromou. Určitě jste se někdy setkali s karosérií, na které jsou viditelné malinké škrábance, které jsou vidět na přímém slunci.


A právě za tyto škrábance může klasická pórovitá houba na mytí. Do pórovitého povrchu houby se. Postup mytí auta aneb jak umýt auto jako profík? Podmínky pro mytí auta. Auto nemyjte na přímém slunci, ale ve stínu.


Předejdete tím rychlému zasychání vody, čistících přípravků a vosků. Ano, i kapka obyčejné vody dokáže po vyschnutí zanechat na laku auta docela těžko odstranitelné skvrny a šmouhy, protože se k. Po mytí ji pořádně opláchněte v čisté vodě. Dá se prát ( na stupňů), ale nepoužívejte aviváž a pouze prací prášek určený na mikrovlákno. Nechejte ji vyschnout na čerstvém vzduchu. Nedávejte ji do sušičky.


SPRÁVNÉ KYBLÍKOVÉ MYTÍ AUTA. Vždy umývejte ve stínu a povrch vozu by měl být na dotek chladný. Auto Finesse Noodle Wash Mitt rukavice na mytí auta. V UMYEM respektujeme nařízení vlády a každý balíček pro Vás připravujeme v ochranných rukavicích a rouškách. Aktivní pěnu vymysleli, aby z auta sundala nejhrubší prvotní špínu, která by při následném ručním mytí dokázala nadělat paseku.


Rukavice na mytí auta

Jakmile aktivní pěnu na auto nastříkáte, začne procházet špínou a uvolňuje ji. Tlakem wapky pak jde podstatně snáz dolů. A ano, kolikrát jsem si už říkal sakra, vždyť ono je to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky