úterý 20. března 2018

Nástěnný držák na papírové utěrky

Držák na kuchyňské utěrky Wenko Static-Loc. Kuchyňské doplňky držáky na utěrky. Praktické držáky poslouží v kuchyni pro papírové i látkové utěrky.


Umístit se dají na zeď i na nábytek. Vyberte si úžasný designový kousek! Držák může být z různých materiálů, nejčastěji nerezu, dřeva a plastu. Papírové utěrky jsou praktickým pomocníkem v každé kuchyni.


Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky. Je tedy dobré je mít neustále po ruce. V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky , který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. Je dodáván včetně montážní sady pro připevnění na zeď.


Můžete jej tedy umístit na co nejvhodnější místo. Díky němu budete mít na jednom místě uložené papírové ručníky, průhlednou kuchyňskou fólii i alobal. Navíc je snadno a rychle utrhnete bez použití nůžek. Krásný držák na zeď na papírové utěrky , velikost přesně na roli - neměla jsem problém s velikostí papírových utěrek, jak někdo uváděl.


Nástěnný držák na kuchyňské utěrky a. Detail produktu Do obchodu. Kč 4Kč Rohová police Wenko Dish Skladem -. Designový skvost v kuchyni, který velmi usnadní práci. Malé víčko v horní části držáku drží roli tam, kde má být, a jeho výšku můžete nastavit podle šířky role kuchňských utěrek. Díky nim budou papírové utěrky vždy po ruce a tam kde je nejvíce potřebujete. Většinu z těchto praktických designových doplňků do kuchyně můžete používat i při servírování.


Držák kuchyňské role je prostě všestranný. Malý a praktický organizér do dřezu z kovového drátu v plastu, vhodný pro ukládání houbiček, kartáčů a dalších zařízení pro čištění a. Vhodné i pro větší balení, díky čemuž není nutné role často vyměňovat. Montáž na zeď pomocí šroubů.


Díky němu budou papírové ručníky, průhledná kuchyňská fólie i alobal uloženy na jednom místě a. Nabídka zahrnuje držáky na zeď, plastové stojany na odpadkové koše, stojany na tříděný odpa mobilní stojany s víkem nebo bez víka a držáky pytle s barevně odlišenými víky. Držáky pro odpadkové polyetylenové pytle. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně. Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky , takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Stojany a držáky na pytle jsou.


Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základním kořením a papírové utěrky budete mít během vaření vždy při ruce. Kořenky s kořením jsou součástí balení. Na tento robustní držák s odtrhávací hranou lze umístit jakékoliv role a to až do šířky cm.


Zásobník ručníků v roli CORMEN Roll bílý - nástěnný zásobník na papírové ručníky v roli o rozměru: pr. Je praktický do provozů, kde je větší spotřeba papírových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky