čtvrtek 1. března 2018

Grilovací panev

Víte, co je grilovací pánev? Možná by se mohlo zdát, že se jedná o obyčejnou pánev, kterou výrobci označili jako „ grilovací “. Pruhy se vypálí na maso nebo na zeleninu, kterou na ní připravujete, a tak budete mít pocit, že jste jídlo přinesli rovnou z venkovního grilu. Prvotřídní grilovací pánev, ve které můžete bez omezení vařit na plotně sporáku a zároveň ji dát do trouby a naplno v ní péct, grilovat či zapékat. Na co je třeba přihlížet při výběru pánví na steaky. Některé mají vroubkovaný povrch pro lepší přenos tepla do hloubky masa.


Grilovací panev

A pokud máte dobrou grilovací pánev, nemusíte se mu oddávat jen v létě. Disponuje většinou nízkými okraji a jednou rukojetí. Použitý materiál, který je zárukou dlouhé životnosti a rovnoměrné distribuce tepla, se podepsal pod vyšší hmotnost pánve.


Bývají masivní, těžké, vyrobeny z jakostní oceli, aby vydržely i vysoké teploty. Specifikem je vroubkovaný povrch, jež zaručuje, že se potrava nepřichytí. Vzhledem k tomu, že se využívají zejména k přípravě masa, mívají tvar čtverce. Doplňkové vlastnosti grilovací pánve. Na grilovací pánev můžete také přiložit magnet, zda se přichytí.


Grilovací panev

Využijte i dalších vlastností, které mohou prodloužit životnost grilovací pánve a ulehčí vaření. Bez rukojeti jí lze také použít v troubě či mýt v myčce nádobí. Vyznačuje se nepřilnavým povrchem. Free Shipping Available.


Looking For Great Deals? Když máte chuť na něco grilovaného, nemusí být zrovna léto – naše řada grilovacích pánví dokáže na jídle vytvořit mřížku jako z opravdového grilu. Naše grilovací pánve si prohlédněte zde! Pánev je vhodná na gril, do trouby (bez rukojeti), na plynový sporák (max.


2°C). Doporučujeme použití kuchyňských chňapek. Nikdy grilovací desku nevkládejte přímo do plamenů ohně, mohlo by dojít k deformaci či jinému poškození výrobku - nemůže být v takovémto případě předmětem reklamace! GRILOVACÍ A PEČÍCÍ PÁNVE. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní grilovací a pečící pánve!


Grilovací a servírovací pánev smalto. Možnost osobního odběru ve skladu! Sklad se nachází na Slovensku.


Využívají se pro přípravu jídel z asijské kuchyně, nudlí a jiných směsí, které je potřeba promíchávat. Pánve wok jsou hluboké s úzkým dnem. Hluboké pánve mají rovné dno a vysoký okraj. Může být hladká, nebo se spodním žebrováním. Maso je tak propečené nejen ve středu, ale i na okrajích.


Některé grilovací pánve jsou vhodné také na indukci, nebo je můžete umísitit i do trouby. Velmi žádaná je grilovací litinová pánev, která je sice těžší než třeba teflonová pánev, ale je pro grilování samozřejmě nejvhodnější. Všechny pánve můžete vkládat.


Grilovací panev

Oboustranná grilovací deska z litiny v masivním provedení, ideální pro grilování, smažení a pečení steaků, masa, ryb, zeleniny a jiných pochutin. Hladka strana je vhodná na pečení zeleniny, příloh a jiných pochutin. Mezi drážkami se zachytí tuk a maso se nepřichytí ke dnu. Titanové grilovací pánve od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch. V nabídce máme i titanovou grilovací pánev na indukci.


Určeno pro ohniště Kadai, ale může jej použít i na libovolné venkovní ohniště nebo gril. Litinová pánev se osvědčila už našim babičkám. Oceňují ji i profesionálové. Je odolná, nepřilnavá a může do trouby i na indukci. Zahřívá se rovnoměrně, takže se v ní skvěle vaří.


Vyberte si litinovou pánev wok, grilovací , na palačinky, volská oka či lívance. Lze ji použít jako klasickou pánev, kde můžete smažit vej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky