pondělí 5. března 2018

Nože do kuchyně

V továrně jsou stále k vidění tradiční výrobní postupy a nože vyrábí zpravidla z uhlíkových ocelí. Mezi používanými oceli jsou nejčastěji zastoupeny Shirogami (White steel), Aogami (Blue steel) a Tamahagane. Ne každý nůž se hodí ke všemu. Proto je dobré vědět, kterým nožem nejlépe krájet pečivo, který se hodí na krájení zeleniny a kterým vykostit rybu.


Doporučujeme Vám průvodce.

Podobně jako náčiní kuchařské, i nože na zeleninu nabízejí širokou škálu možností. Stejně dobře s nimi zpracujete i ovoce nebo zbavíte maso drobných tukových částí. Do předcházející skupiny někdy řadíme i tzv. Vzhledem k jejich specifickému určení si je ovšem představíme. V jedné ruce držte ocílku.


Přiložte patu nože ostřím k hornímu konci ocílky tak, aby nůž svíral s ocílkou úhel přibližně 20°. Pod tímto úhlem pohybujte čepelí nože obloukovým pohybem směrem od rukojeti nože po špičku s použitím velmi malého tlaku. Opakujte tento pohyb až krát na každé straně.

Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva. DICK Hledáte skutečnou kvalitu do své kuchyně a přitom dbáte i na design? Láká vás moderní zpracování kuchyňských doplňků, které zjednoduší zpracování potravin a zároveň jimi podtrhnete svůj osobitý styl a důraz na detail? Pokud nejste profesionální kuchař a nestojíte u sporáku hodin denně, faktory jako ergonomické tvarování rukojeti nebo hmotnost nože můžete opomenout.


Keramické nože do kuchyně. Začneme právě keramickými noži, které jsou často stavěné na piedestal. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou střenkou. Existuje pár meto jak vypadat skvěle, i když vám už není dvacet (ani třicet).


Zkuste pozastavit invazivní a bolestivé zákroky a vyzkoušejte „jiné“ masáže a metody faceliftingu, jsou prověřené jogínkami i osobnostmi ze světa filmu a divadla. Honba za krásou a mládím, neustálý tlak společnosti i médií na dokonalý vzhled může být až zničující. Objednejte si do kuchyně nože Fiskars, jsou skvělé. Nože Fiskars - užitná hodnota se vyplatí.


Listy nože jsou velmi silné samozřejmě s evropskou tradici, a velmi ostré v japonské tradici - dokonalým spojením obou kontinentů jsou nože Fibre Karbon 1. Nože jsou určeny pro vysoce profesionální kuchaře a náročné domácí gurmánské kuchaře. Topinkovače a sendvičovače. Na potraviny sa musí pekne zostra.

Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov. TESCOMA je samozrejmosťou. Přijďte se podívat na naši nabídku nožů a kuchyňských prkének. Máme i brousky na nože , různé sekáčky, sady nožů a jednotlivé nože na chléb, na maso a na zeleninu. Co byste potřebovali do své kuchyně ? Pojďte si k nám všechno prohlédnout!


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Bez dokonale ostrého nože se v kuchyni neobejdete. Pořiďte si kvalitní kuchyňské nože známých značek s vyváženou rukojetí pro perfektní řez z naší široké nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky