pátek 30. března 2018

Nejde spustit pračka

Dobrý den máme pračku Whirlpool AWE 85a objevila se nám. Závady, poruchy, defekty způsobené špatnou péčí o pračku a myčku – skvrny na nádobí, nejde spustit , vadný programátor, nenapouští vodu. Myčka nejde spustit , zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí. Nejste první ani poslední, kdo tyto problémy řeší. Sepsali jsme návo jak odhalíte nejčastější poruchy – a pokud je to možné, jak je svépomocí také vyřešíte.


Pokud je víken nebo se k vám opravář z nějakého důvodu dostane až za dlouhou dobu, doporučujeme jednou za čas spustit krátký program, popřípadě máchání, pokud vám to pračka umožní. Tím snížíte riziko, že vám prádlo začne plesnivět. K praní můžete pro dezinfekci přilít i trochu octa, prádlu by to nemělo.


Pračka je půl roku po záruce (t. zn. roku stará). Až do této soboty prala bez problémů. Po posledním praní v sobotu displej vůbec nesvítil - neoznamoval ani konec programu. To je jen na doplnění dotazu.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma pračka bosh - nová, nejde spustit. Nešel ani spustit jiný program - po jeho nastavení a snaze o zapnutí pračka pouze zapípala. Nakonec jsem musela postupovat podle návodu a použít nouzové odblokování abych prádlo z pračky dostala. Následně jsem chtěla pračku znovu pustit, ale nový program se nechce spustit. Pračka - přestala úplně fungovat už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jestli vaše pračka při praní skáče nebo vibruje, a přitom je nová, podívejte se, jestli byla odstraněná přepravní pojistka (informace a vše další o tom najdete v návodu na použití). Když se tak stalo, dávejte pozor, aby byla vaše pomocnice umístěná rovně, případně pod ni položte gumovou podložku. Jak je moje pračka stará? Stáří pračky zjistíte podle sériového čísla na typovém štítku.


První číslice uvádí rok výroby a druhá a třetí číslice uvádějí výrobní týden. Na mé pračce se zobrazuje chybový kód. Informácie uvedené vyššie by mali pomôcť porozumieť problému, keď problémy, ktoré vznikli v technológii, narušujú jeho normálnu prevádzku.


Bude vám povedať, čo robiť v rôznych situáciách a čo robiť, ak sa pračka nezapne, pranie sa nespustí alebo všetky indikátory blikajú. Dobry den,ted jsem sii stahnul malwareantibytes,ale nejde mi spustit ,píše mi to že spravce vam zabranil ve spuštění teto aplikace,mam win pro,to se mi ještě nestalo,da se to opravit abych to spustil,děkuji. Pračka Whirlpool hlásí poruchu FNevíte prosím co znamená tato chyba?


Hned na začátku programu navíc pračka napustí a hned zase vypustí vodu, poté naskočí chyba F09. Dříve to šlo vypnout, znovu zapnout a pokračovat v praní, teď už nejde ani to. Také se občas objevilo FA. Dnes sa mi totiž pokazila, no pasa. Práčka po zapnutí neurobí ani Ň. Korunky na novú nemáme.


Není to žádný tutorial je to informace, že nebudu asi moct natáčet. Okno aplikace Outlook nelze otevřít“? Můžeme tento problém vyřešit za vás, nebo můžete k řešení potíží při spuštění použít postup pro řešení. Existuje mnoho dalších příčin, které mohou způsobit hluk pračky v určité fázi pracího cyklu. Rekordem bylo zapadlých kostic v jedné pračce.


Postupem casu uz cvakal i pri zapnuti pracky a nesel spustit praci program - psala chybu zavady zamku. Zamek jsem koupil novy, po vymene pracka cca 3x oprala bez problem, po ctvrte uz opet cvaknul vickrat. Pracka ted nekdy cvaka a nejde zapnout, nekdy vyhodi chranic hned pri zapnuti a nekdy proste bez problemu pere.


Nevite prosim co bych mohl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky