čtvrtek 15. března 2018

Plastové skříňky

Díky tomu jsou vhodné do interiérů, garáží, ale i jako zahradní nábytek na terasy. Jsou vybaveny poličkami a přihrádkami na vnitřní straně dvířek. Plastové koupelnové skříňky nabízíme v různých velikostech. Skříňky dodáváme v bílé barvě. Odolné venkovní plastové skříně s jednoduchou montáží i demontáží možnou bez použití nářadí.


Tyto kvalitní plastové skříně jsou vhodné na zahradu, na balkon - nabízíme je v různých variantách vyrobené z polypropylenu, které se vyznačují svou snadnou údržbou díky lehce omyvatelnému antikoroznímu povrchu.

Italské výrobky splňují vše co od nich můžete očekávat. Cit pro design a kvalitu, zdravotní i ekologickou nezávadnost díky přísným směrnicím EU. Zahradní plastové skříňky.


Počet produktů na stranu: Řadit produkty Nakupujte v kategoriích. Kovové či plastové závěsné skříňky máme od těch nejmenších až po ty největší. Stohovací boxy, organizéry na šroubky s plastovými zásuvkami jsou vhodné pro přehledné skladování drobných předmětů a součástek.


Podle typu mohou být skříňky s osvětlením a elektrickou zásuvkou nebo bez. Galerky jsou dodávány bez žárovek, vhodný typ žárovek je uveden u jednotlivých galerek.

Prodej plastových skříněk. Venkovní plastové skříňky vhodné na zahradu, terasu, balkon. Vše skladem- do dnů u Vás doma. Aktuální informace k prodeji v provozovnách Vážení zákazníci, s ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice, jakož i přijatých opatření vládou, Vás informujeme , že velkoobchodní prodej na našich provozovnách v Dobřenicích 1a Bohuslavicích 9 zůstává zachován.


Regály a poličky) Hodnocení produktu:. Dílenské skříně a skříňky. Kancelářské stoly pro provoz a dílnu. Průmyslové a protiúnavové rohože. Sestavte si vlastní stůl!


Obaly Jokey poskytují tu nejvyšší úroveň kvality a hygieny, jednoduchost použití a inovativní řešení. Naše kbelíky, boxy a vaničky jsou 1 recyklovatelné. Z takto vzniklých druhotných surovin u nás. Závěsné skříňky prosklené Akce a slevy Matrace a rošty akce Skříně a skříňky akce Kuchyňský nábytek akce Dětské pokoje akce L. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě.


Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení?

Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Snadná instalace – prostě na krytky jemně zatlačte prstem.


Zakryje otvory v prosklených dvířkách nebo otevřených policích. Vhodné pro všechny výrobky s 5mm otvory. Zrcadlové skříňky koupit o objednat u OBI. Praktické plastové skříňky se zásuvkami pro uložení věcí.


Pro registraci za účelem velkoobchodní spolupráce nás kontaktujte telefonicky nebo e-mailem, případně zašlete kopii živnostenského listu na naší internetovou adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky