pondělí 5. března 2018

Automatická pračka se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci.


Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči. Trápí vás otázka jestli je lepší pračka se sušičkou , nebo pračka a sušička?

Při pořízení pračko-sušičky musíte počítat s tím, že pokud se vám pokazí sušička, tak zkrátka nevyperete a naopak. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Tichý a energeticky úsporný motor EcoSilence Drive s 10letou zárukou. K nejoblíbenějším značkám praček se sušičkou patří LG, Bosch, AEG, Candy a Siemens.


Pokud byste chtěli nahlédnout na parametry, které jsou důležité pro výběr kombinace pračky se sušičkou , můžete se inspirovat v manuálech – Jak vybrat pračku nebo Jak vybrat sušičku prádla. Automatická pračka se sušičkou AEG Dualsense L7WBG68W je dalším, velmi povedeným produktem, který prádlo nejen spolehlivě vypere, ale také jej rovnou usuší. Má řadu moderních funkcí a poměrně nízkou hlučnost, kterou potvrzují i spotřebitelské recenze.

S touto pračkou se sušičkou LG ušetříte nejen místo, ale i čas a energii. Popis poškození: lehce promackly levy bok Po. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Možnost nastavení času, kdy se pračka spustí. Se sušičkou Typ Způsob plnění. Poté co vyperete vaše svršky, můžete směle pokračovat ještě v sušení.


Rozloučit se tak můžete s otravným žehlením či nevzhlednými sušáky prádla rozestavěnými různě po místnosti. Nejlepší pračky se sušičkou. Bydlíte v malém bytě a navíc nemáte možnost sušit prádlo v sušárně nebo venku? Nechcete mrhat drahocenným časem na věšení a sundávání prádla? Pak je nejlepší volbou pračka se sušičkou , která vaše prádlo nejenom vypere, ale rovnou i vysuší.


Nákupem kombinovaného spotřebiče. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička.

Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Samostatný spotřebič vs. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek.


DĚKUJEME VÁM Zakoupením tohoto domácího spotřebiče Candy jste prokázali, že neděláte kompromisy a chcete jen to nejlepší. Candy má tu čest představit vám novou aut. Má kapacitu až na kg prádla při praní a 8kg prádla při sušení, takže zvládne opravdovou nálož. Má přehledný dotykový LCD displej na kterém poholně nastavíte některý ze programů. V našem testu jsme hodnotili méně běžné i zcela běžné funkce a dobrou zprávou je, že pračka se sušičkou LG nepostrádá žádnou z nich.


Začneme-li od těch standardních, s ovládáním vám pomůže displej v horní části pračky, na kterém můžete navolit mimo jiné i odložený start. Pro bezpečí vašich dětí a vaší. Vrchní plnění Typ Způsob plnění.


Fuzzy logic Fuzzy logic Automatická pračka řízená senzory a elektronickým systémem fuzzy-logic dokáže sama zhodnotit, co vlastně chcete vyprat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky