středa 14. března 2018

Odšťavňovač ovoce

Upřednostněte kvalitu a pořiďte si odšťavňovač , který Vám vydrží celý život! Peckovice (meruňky, broskve) a tropické ovoce (kiwi, mango) – jejich dužnina je většinou měkčí a tak čekejte spíše hustší kašovitou šťávu. Doporučujeme s nimi spíš šetřit, zanášejí sítko.


Ve větším množství je zvládne hlavně vertikální šnekový odšťavňovač. Díky velkému, mm širokému plnicímu otvoru je možné vkládat celá jablka nebo pomeranče (oloupané), aniž by je bylo třeba pracně krájet.

Odšťavňovač si poradí téměř se všemi druhy ovoce a zeleniny. Otvor umístěn na střed sítka pro minimalizaci přenosu tepla a maximální výtěžnost. Citrusy patří mezi nejzdravější ovoce s vysokým obsahem vitamínů. Tyto vitamíny, zejména bohatě obsažený vitamín C, nám zvyšují imunitu a pomáhají nám tak bránit se různým nemocem. Hlavně pro děti je přísun těchto vitamínů velice důležitý, protože jsou náchylnější k častému nachlazení.


Jak sušit ovoce a zeleninu? Ovoce s pevnou slupkou, jako je například mango, guava, meloun nebo ananas, je třeba nejprve zbavit pevné části slupky. Bohužel málokterý odšťavňovač si poradí úplně se všemi druhy ovoce a zeleniny na jedničku.

Běžně odšťavňované suroviny jako je mrkev, řepa, jablko a citrusy zvládá každý přístroj dobře, ovšem u surovin, jako je listová zelenina, bobuloviny a peckovice budou výsledky odlišné. Milujete tu chuť čerstvého nápoje z pravého ovoce či zeleniny? Přijdou Vám džusy z obchodu příliš umělé a často ovoce téměř postrádající? Tak právě pro Vás tu máme připravenou nabídku profesionálních odšťavňovačů. Všechny odšťavňovače udělají z ovoce a zeleniny čerstvou šťávu a přesto je výsledek odlišný.


Nejjednodušší cestou, jak vybrat správný odšťavňovač je pročíst si našeho tištěného Průvodce výběrem odšťavňovače. Objednat průvodce si můžete vyplněním našeho kontaktního formuláře ZDE. V druhé fázi se zbylá drť znovu vylisuje přes jemné síto a odteče ke zbylé.


Je totiž pravda, že měkké a vodnaté ovoce , jako je meloun nebo broskev vyžaduje jiné otáčky než třeba mrkev nebo jablko. Dobrý odšťavňovač by tedy měl mít nejméně tyto dvě rychlosti (větší pro tvrdé plody, menší pro měkké ovoce ) a samozřejmě také možnost regulace rychlosti. Díky silnému motoru a rychlé extrakci tak zabrání ztrátě velmi důležitých živin a minerálů.


Jestliže chcete odšťavňovač používat často, sledujte výtěžnost, tedy množství šťávy, které z ovoce získáte. U levnějších přístrojů se šťáva může docela prodražit. Pokud totiž ze stejného množství ovoce vymačkáte jen 5ml šťávy místo 8ml, a to každý den, rozdíl vaše peněženka pocítí. Technologie DripStop navíc zabraňuje odkapávání, a tak se nemusíte bát zbytečného plýtvání, ani nechtěného potřísnění kuchyně.


Zároveň je manipulace s odšťavňovači naprosto bezpečná, a tak s ním bez potíží naučíte manipulovat třeba i babičku nebo.

Neopost IS2ink cartridges. Order by 5:15pm and get it tomorrow. Save the earth and look damn good doing it. Mezi nejoblíbenější kuchyňské roboty patří odšťavňovač , který slouží k výrobě čerstvých domácích šťáv z ovoce a zeleniny.


Na trhu nalezneme nepřebernou škálu modelů několika různých typů a vybrat si mezi nimi nemusí být zrovna jednoduché. My jsme pro vás připravili přehled deseti nejlepších výrobků na trhu, z nichž pět je odstředivých a pět. Během krátké chvíle dokáže zpracovat ovoce , zeleninu a další dobroty.


Velký test odšťavňovačů porovnal a vybral nejlepší odstředivé a šnekové odšťavňovače. Nechybí rady, jak správně vybrat. Zbytky ovoce rychle zahnívají, takže je odšťavňovač nutné čistit velmi často, ideálně po každém použití. Nejvíc práce dá většinou sítko. Některé odšťavňovače umožňují snadné rozložení a opláchnutí ve dřezu nebo je lze i vložit do myčky nádobí.


Obecně platí, že šnekové modely jsou na údržbu. V našem e-shopu najdete různé druhy odšťavňovačů, mezi které patří ruční, odstředivé, šnekové a dvouhřídelové odšťavňovače pro přípravu kvalitní šťávy. Vyrobte si ovocné a zeleninové šťávy v pohodlí vlastní kuchyně, dopřejte si to nejlepší pro své zdraví.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky