středa 7. března 2018

Opravy kávovarů delonghi brno

Parkování přímo před servisem. Dlouholeté zkušenosti s pozáručními opravami kávovarů předních výrobců Vám zaručí kvalitu provedené opravy. Kávovar si u Vás vyzvedneme a po opravě doručíme zpět. Provádíme záruční i pozáruční opravy automatických a pákových kávovarů. DeLonghi kávovarů Brno a pro ČR s dopravou ZDARMA.


Veškerý servis provádí školení technici s letitou praxí a zkušenostmi.

Jsme autorizovaní prodejci kávovarů kvalitních značek Nivona, Miele a Jura. V nabídce uvedených značek kávovarů máme modely pro domácnosti, kanceláře i pro velké komerční provozy. Vybrané modely si můžete prohlédnout osobně u nás na showroomu na adrese: Bohunická Brno.


Opravujeme automatické i pákové kávovary. Oprava všech kávovarů DIAGNOSTIKA ZDARMA a vyzvednutí kávovaru je v celé ČR ZDARMA. Servis, údržba a opravy kávovarů.


Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také vyspělejší technologie, které připraví Vaši kávu ještě chutnější.

Price Match Promise on Genuine Delonghi Spare Parts. Free Shipping Available. Vyplňte on-line formulář.


Zajišťujeme záruční i pozáruční servis automatických kávovarů DELONGHI. Opravy vyřizujeme zpravidla do pracovních dnů. SERVIS a diagnostika KÁVOVARŮ všech značek a typů.


Poskytujeme opravy a servis espresso kávovarů (automatických i pákových) včetně pravidelných servisních prohlídek v Brně a Plzni. Opravna kávovarů Delonghi Brno Vám udělá nabídku která se neodmítá. Vyzvedneme kávovar a přepravíme jej do servisu.


Za odběr kávy zapůjčíme stroj zdarma. Prodej náhradních dílů. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Rozbitý kávovar nemusíte reklamovat u prodejce.


Shop Everything you Need on eBay!

Váš kávovar k nám můžete zaslat bezplatně kurýrní službou. Autorizovaný servis kávovarů. Brno a okolí - standardní výjezd do hodin, za příplatek do hodin.


Bučovice, Uherské Hradiště - standardní výjezd do hodin, za příplatek do hodin. Blansko, Boskovice, Kuřim - standardní výjezd do hodin, za příplatek do hodin. Náhradní díly kávovarům Pronájem kávovarů krátkodobé zapůjčení kávovaru na veletrhy a výstavy Zapůjčení kávovaru po dobu.


Naše společnost provádí záruční i pozáruční opravy , servis kávovarů již let. Během této dlouhodobé doby jsme získali zkušenosti s opravami všech možných typů a značek kávovarů , presovačů, překapávačů, jak s mlýnkem, tak i bez mlýnku. Vytváříme kompletní řady kávovarů , které díky naší vášní k nejnovějším inovacím a jednoduchosti použití splňují nejvyšší standardy kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky