středa 28. března 2018

Osuška plážová

Velká plážová osuška 100x1nejen k moři. Plážové osušky jsou jedny z nejoblíbenějších doplňků letní dovolené nebo pobytu na koupališti. Nabízejí celou řadu užitečných vlastností, které vám žádný jiný ručník ani župan nenabídnou. Plážové ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Osuška plážová

Ať už chcete vyrazit na pláž nebo k bazénu, nesmí vám chybět plážová osuška. Námi nabízené osušky jsou ve velikostech 90x170cm a 90x180cm a díky tomuto rozměru, budete moci pohodlně ulehnout. Plážová osuška Jet Set Stripes Modrá, je vyrobena ze 1 bavlny. Pruhy v sytých barvách modré, bílé, zelené a červené se pravidelně střídají a vedou svisle dolů.


Poslouží nejen jako podložka na zem, ale také k osušení celého těla. Nezáleží na tom, zda bude vaše plážová osuška skutečně ležet na pláži nebo zda ji rozbalíte na plovárně, na zahradě nebo na vaší báječné terase. I při náročnějším zacházení na.


Je určena pro všechny, kteří se rádi do velkých osušek zabalí a užívají si jejich hebkosti. Všechny plážové osušky k moři jsou české výroby! Můžete si ji rozprostřít na trávu, písek, pláž, přehodit přes lehátko. Přidat do oblíbených Přidat do oblíbených Doprava zdarma-. Hledáte trendy kousek na Vaši dovolenou?


Multifunkční kulatá plážová osuška v atraktivním designu si Vás okamžitě získá, a to nejen svou. Chystáte se k moři, na koupaliště nebo k bazénu? Pořiďte si v našem obchodě plážové osušky Velký rozměr nahradí i deku, jsou vhodné i na ležení. Darček pre Vás: Zľava na prvý nákup. Zadajte e-mail a ihneď získate zľavu.


Táto ponuka sa zobrazí len raz a už sa nebude opakovať. Proto osušku zdobí velký erb jedné ze čtyř kolejí školy čar a kouzel v Bradavicích Nebelvíru, kde mají chrabré srdce. Odvaha, klid a rytířskost jdou u nich ruku v ruce.


Hit letošního léta na pláž! Vyrobená ze 1 polyesteru - mikrovlákna, které je rychleschnoucí a velmi příjemné na dotek. Originální barvy krásně rozjasní vaše letní dny. Osuška plážová kulatá - Donut. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma plážová osuška.


Osuška plážová

Je vyrobená z bavlny a mikrofibry v pomere 50:50. Ušetříte tak čas i peníze. Vďaka tomuto zloženiu je plážová osuška Hawai hebká, jemná a nedráždi citlivú pokožku.


Rozmer osušky je 70x140cm. Název vzestupn ě Název sestupně Cena vzestupně Cena sestupně Zobrazit vše. Bambusová osuška uspokojí každého zákazníka, a to především svou hebkostí a měkkostí. Struktura a tvar bambusového vlákna dovoluje nasáknout až 4x více vlhkosti než bavlněné vlákno.


Osuška plážová

Bambusové vlákno má přirozené antibakteriální účinky zabraňující tvorbě plísní, které mohou vznikat následkem. Vybírejte z naší nabídky plážových osušek. V této kategorii naleznete spoustu krásných osušek, které se stanou vaším oblíbeným doplňkem nejen. Rychleschnoucí osuška je vyrobena z kvalitního a příjemného 1 polyesteru. Ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky