středa 21. března 2018

Nástěnný policový systém

Nástěnný policový systém

Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System , který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Element System je originální nástěnný policový systém , který najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, obývacích pokojích, spižírnách, sklepech, garážích, technických místnostech, ale také v kancelářích. Policový systém je tvořen kovovými stojinami, které se montují na zeď. Nabízíme širokou paletu struktur povrchu (viz vzorník).


K lištám Ripiano se hodí především skleněné police, stejně tak ale můžete použít i police z jiných materiálů podle vlastní potřeby. Praktickým pomocníkem do Vaší domácnosti bude závěsný policový systém o dvou policích. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti.


Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Regály a regálové systémy v e-shopu HORNBACH. V případě, že vám rozměrově nevyhovuje některý z našich regálů, využijte regálový systém pro přesné využití vašeho skladovacího prostoru.


Nástěnný policový systém

Regálová nástěnná jednořadá lišta je základním prvkem celého regálového systému. Police a regálové police koupit o objednat u OBI. Kromě odložení věcí na drátěné police umožňuje rovněž zavěšení ramínek na šatní tyč.


Nástěnný policový regál do prádelny Tento regálový set je navržen tak, aby vyhověl použití zejména v prádelně či šatně. V internetovém obchodě Kette. Kategorie Nástěnné poličky a skříňky nabízí širokou výběr. Přejděte na web a prohlédněte si nabídku.


Nástěnný policový systém

Nabízím kompletní vybavení prodejny z textilem, obsahující policový nástěnný systém chrom s variabilní možností nastavení výšky, police bezpečnostní sklo - držáky na oděvy na ramínku. Dále 2x prostorový štendry, osvícený prodejní pult, několik oděvních figurín v barvě černá a bílá - vysoký lesk, EET. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud si chcete pořídit regály nebo regálové systémy, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Vytvořte si vlastní úložný prostor s nástěnnými regály Element System.


Třeba obývací stěnu, nebo sestavu regálů do kanceláře, regály můžete nahradit šatní skříň v ložnici a jsou zde díky široké nabídce samostatných dílů další a. Otevřený policový systém je levný způsob, jak využít prostor a. Do šikovně zařízené kuchyňské linky. Nástěnný dřevěný policový systém polic Borovice Momentálně nedostupné Police Pokud potřebujete doplnit svůj přírodně laděný interiér o policový systém nebo nástěnnou knihovničku? Pak se dobře podívejte na tuhle polici. Skládací stojan na oblečení z masivního dřeva. Oblečení se dá pověsit na šatní tyč a na příčky po stran.


Skladem Doprava zdarma. Celokovové policové systémy nabízejí množství úložného prostoru, který využijete v pracovně, garáži, suterénu i ve své domácí dílně. Při práci budete mít vše po ruce, každá věc ale zároveň najde po dokončení úkolu své místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky