pondělí 19. března 2018

Komoda zelená

Zelená komoda Teulat Arista, šířka 1cm. Komoda , která bude vyhovovat vám, vašemu oblečení a prostoru, znamená konec hledání ponožek v ranním chladu. Jak jde zelená a komoda dohromady? Moderní i neobvyklý odstín si zamilujete pro jeho originální vzhled. Komody v zelené barvě najdete také na našem e-shopu - různé styly, typy i velikosti.


Komody zelenej farby - inšpirujte sa a vdýchnite Vašej domácnosti novú energiu.

U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Hledáte komodu do ložnice, dětského pokoje nebo do obýváku pod televizi? V obývacím pokoji či předsíni má komoda spíše estetickou funkci, vsaďte tedy na správný výběr dekorací. Aktuálním trendem v bytovém designu jsou komody kopírující jednoduché linie, jejichž vzhled zapadá do severského stylu.


Dominuje u nich bílá barva a oblíbená je i úprava povrchu patinou. Komoda UGO je součástí sektorového systému UGO. Místností na umístění je dětský pokoj.


CENY V KATALOGU SE DO 31. Design: Tord Björklund , v.

Stříbrný UPPVISA, nástěnka, sada ks. RISÖ, sedací vak , Sedací vak můžete používat různě. Komoda z luxusní kolekce nábytku Provence v zeleném dezénu. Uvnitř každé skříňky najdete jednu polici. Komoda Provence K6S v zeleném dezénu disponuje zásuvkami a vyrábíme ji z kvalitního lamina o síle mm, vrchní deska o sílenbsp;mm a čela zásuveknbsp;z MDF o síle mm.


Komoda LUCAS je součástí sektorového systému LUCAS. Praktická komoda je vhodná na zařízení dětských nebo studentských pokojů. Krásná komoda s přebalovacím pultem Irene Lime od firmy KLUPS je vyrobena z ECO MDF ve velmi vysoké kvalitě. Dětská komoda má krásný design, prostorné šuplíky, přihrádku pro uložení oblíbených hraček a odnímatelný přebalovací pult.


Ke komodě lze dokoupit šatní. Komoda Provence Kv zeleném dezénu disponuje zásuvkami a vyrábíme ji z kvalitního lamina o síle mm, vrchní deska o síle mm, dvířka a čela zásuvek z MDF o síle mm. Chcete darovat zboží komoda FOTBAL zelená , ale nestihli jste jej objednat včas, nebo má delší dostupnost? Darujte tedy dárkový certifikát, zboží pak doručíme na dodací adresu obdarovaného. Upravte si vzhled certifikátu podle příležitosti, k níž je dárek určen, a připište na něj vzkaz pro obdarovaného.


Panty jsou univerzální, můžete si namontovat otvírání na levou i pravou stranu. Barevné provedení je jasan combria a lemonka. Dekorace je vytvořena z ABS pásky z PVC výrazné barvy. Zásuvky mají kovový mechanismus výsuvu.


Dodáváme v demontovaném stavu.

Komoda Jorgen je vybavena čtyřmi prostornými šuplíky. Stačí jen lehce stisknout přední stranu, abyste je otevřeli. Tělo komody bylo navrženo ve zlatém dubu – oba čelní a boční stěny mají stejnou barvu. Nohy komody Jorgen jsou vyrobené z masivního dubového.


Nábytek v této barvě vypadá velmi trendově a moderně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky