pátek 23. března 2018

Sebeobranné prostředky

Free Shipping Available. Sebeobranné a ochranné prostředky. Nenašli jste v naší nabídce sebeobrannou pomůcku, o kterou máte zájem ? Dnešní doba není jednoduchá a nahrává různým lumpům.


Naštěstí ještě existují různé sebeobranné prostředky , které lze legálně opatřit od let. Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného prostředku na obranu, kontaktujte nás a my vám poradíme.

Budete překvapeni, že ovládání těchto produktů není nikterak. Používáme soubory cookies (více) pro statistické účely, a také abychom vám ulehčili využívání našich služeb. SEBEOBRANNÉ PROSTŘEDKY , VŠE, CO SE NEVEŠLO JINAM. V komentářích pod článkem o taktickém peru UZI se objevil příspěvek od Lukáše z webu policista.


Odpověděl jsem mu na stejném místě, ale už hodinu mi to stále šrotuje v hlavě a mám potřebu to rozepsat trochu víc. A také se zeptat na názor vás, co jste. Osobní obranné prostředky.


Mezi obranné prostředky , které u nás najdete, patří elektrické paralyzéry, často používané obranné pepřové spreje, nejrůznější obušky a další.

Obranné prostředky jsou velmi často „malé“ a snadno se vejdou do tašky i drobné kabelky. Okamžik překvapení a výhoda, kterou poskytnou. Na této stránce naleznete různé nástroje a zbraně, které pomáhají při sebeobraně.


Mezi širokou veřejností jsou nejpopulárnější obranné pepřové spreje, avšak v naší nabídce naleznete například i taktická pera. Prodej jen osobám starším 18-ti let. Provedením objednávky potvrzujete , že jste starší 18-ti let. Skladem máme značkových produktů od Kč.


Obrannému účelu vyrobených – jsou to prostředky , které byly přímo vyrobeny proto, aby se jimi odrážel útok vedený pachatelem, tedy například pepřové spreje, teleskopické obušky, střelné zbraně, boxery, paralizéry, americké tasery apod. Díky liberálním zákonům naší republiky je nošení zbraní soukromou osobou prakticky neomezované. Neodbytně nám to ale nastoluje otázku, kterou zbraň je u sebe vhodn.


Potřebujete způsob, jak ochránit sebe i svou domácnost? Pak je tato sada přesně pro vás, protože obsahuje dva spreje, jeden na ochranu vaší domácnosti a jeden na sebeobranu,. Teleskopický obušek je ve správných rukou účinným nástrojem sebeobrany. V případě, že je útočník vybaven zbraní (např. nožem), dokáže vyrovnat šance a umožní zv. Jsme specializovaný eshop se zaměřením na unikátními sebeobranné prostředky s pepřovou střelou na bázi tekutiny, které lze použít jak v uzavřené místnosti a to bez kontaminace okolního prostředí, tak i venku za nepříznivého počasí jako je déšť, sníh nebo vítr s dostřelem až metrů.


Délka kurzu: hodiny ( teorie a praxe) Podmínky účasti: Kurz je určený pro širokou veřejnost. Minimální věk je let (do let je potřeba doprovod zákonného zástupce nebo souhlas zákonného zástupce, který musí být v den kurzu podepsán).

Puškařství Mařík - výroba zbraní, prodej zbraní a střeliva, půjčovna zbraní. Obranný pepřový sprej Sabre Red Crossfire g MK-- tekutá střela 3K. Základní popis vybavení pro sebeobranu.


Které prostředky jsou vhodné a které už ne? EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nikdy nevíte, kdy se budete muset bránit. Nejen ve velkoměstě se Vám budou hodit sebeobranné prostředky ! Individuální přístup Tréninky jsou koncipovány pro malé skupinky účastníků, kterým se lektor maximálně věnuje a vidí možnosti zlepšování. Součástí tréninků jsou i sekce sebeobrany, kde účastníci navrhují situace, které se staly jim nebo lidem v jejich okolí, aby na ně uměli reagovat.


Nácvik reálných situací Pravidelně zkoušíme reálné situace, které. Objednávky s platbou předem na účet vyřizujeme i nadále. Vážení zákazníci, moc se omlouváme, ale vzhledem k současné situaci jsme nuceni pozastavit platby dobírkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky