středa 28. března 2018

Gramofonové desky bazar

Gramofonové desky bazar

Přečtěte si více informací. Ceny vinylových desek stoupají. LP - GRAMOFONOVÉ DESKY - VINYLY. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dále nabízíme online několik set gramofonových desek různých hudebních žánrů od klasiky po moderní hudbu. BLACK VINYL BAZAR Brno. Vyberte si v našem eshopu nebo přímo v prodejně - při nákupu zboží nad 2. Desky jsou z převážné většiny dovezené z Anglie.


LP gramofonové desky , vinylové desky O nás náš antikvariát bazar LP gramofonové desky , vinylové desky a knih má dlouholetou tradici. Gramofonové desky - vinyl, šelak, příslušenství. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám LP desky , velký výběr vše originál.


Popis: Třírychlostní gramofonové chassis vyšší třídy (1 3 45) s motorkem M1ve dřevěném soklu s plexisklovým krytem, bez zesilovače. Inzerát již není platný. Hranatý smaltovaný plechový panel, řazení rychlostí vpravo vedle přenosky, automatické vypínání po dohrání desky , zapínání páčkou, která slouží zároveň jako sto. Prodáváme a vykupujeme gramodesky.


Najdete u nás repasované gramofony, zesilovače, reproduktory a další. Opravujeme gramofony a jukeboxy. Dům a zahrada - Podhrabove desky bazar.


Koupím gramofonové desky a gramofon otáček za min. S našimi předními zpěváky např. KAREL GOTT,LUCIE BILA,PETR MUK,IVETA BARTOŠOVÁ,JIRI POMEJE,LUCIE VONDRACKOVA,HELENA VONDRACKOVA,ALICE BENDOVA,AJ. NABIZI I STARE gramofonove desky S KARLEM GOTTEM.


Takzvané singly jsou nejmenší gramofonové desky , a singly se jim říká proto, že na každé straně desky je obvykle jen jedna skladba. Toho umělci využívali pro vydávání singlových nahrávek. Rychlost singlové (SP) desky je obvykle otáček za minutu a její průměr je pouhých centimetrů.


Setkat se s nimi můžete také. Desky neustále aktualizujeme, a tak tu můžeš najít jak starší oblíbenou klasiku, tak i desky od novějších interpretů. Kromě fungl nových vinylů prodáváme i ty bazarové. Naší specialitkou jsou vinylové hand-made doplňky, které pro tebe s láskou a péčí vyrábíme. Věříme, že ti pomůžeme najít přesně ten kousek.


Výsledky hledání jsou z naší nabídky eshopu. Po kliknutí na záznam budete přesměrování na detail vinylu. Minimální délka hledané fráze jsou znaky. Výkup věcí všeho druhu vč.


Gramofonové desky bazar

Antikvariát a bazar Praha nabízí výkup knih i celé knihovny popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky