středa 7. března 2018

Historické sklenice na víno

Lesní sklo - sklenice na víno TEREZIE, 2ml Nádherné sklenice na víno TEREZIE z historického lesního skla, se vyrábí kus po kusu ručně uměleckými skláři s láskou a péčí. Historické sklo - repliky světoznámých sklenic na víno , číší i karaf Spolupracujeme s těmi nejlepšími skláři, kteří vtiskli do každé z našich ručně vyráběných, skleněných replik zeleného, lesního i gotického skla především letité zkušenosti a um světoznámého, českého sklářství. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil.


Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět.

Tvar: HS-1Velikost: 500ml Barva: lesní zelená. Sklocelý svět zná jako Glass-Bohemia. Sklenice na víno - 6ks 22cm-200ml. Pro velmi kvalitní červená vína je dokonce možné použít sklenice s objemem přesahujícím 6ml.


Menší velikost sklenic se doporučuje pro šumivá vína podávaná ve sklenici tvaru flétny, zde by objem neměl být větší než 2ml. Takový objem by měla mít i sklenice sloužící k degustaci vína – v tomto případě ale. Při hostinách se místo na stůl zprvu zapichoval do země, později do dřevěných nebo kovových podstavců. Odtud pochází jeho kuželovitý tvar.


Historické repliky číší na víno z lesního skla se i přes svoji zdánlivou křehkost vyznačují odolností a pevností a při ťuknutí o sebe vydávají krásný zvonivý tón.

Popis: 3x Historické sklenice. Tato sklenice na víno a sekt sedí na vysoké skleněné stopce. Existují sklenice na víno různých kvalitativních tříd.


Zatímco levné kousky jednodušších tvarů vyhoví nižším nárokům. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Dopravci omezují platbu dobírkou, používejte prosím bankovní převod. Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Klasické sklenice i sklenice na nožce.


Každá odrůda, každý druh vína si žádá své, aby se rozvinulo a nabídlo ze sebe to nejlepší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Inzerát historické skleničky v okrese Ostrava-město, cena 140Kč, od hrnky. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Ponořte se do světa luxusu s originálním sklem zkrášleným Swarovski elementy. Na výběr je ze sad sklenic na víno , šampaňské nebo odlivek. Samostatnou kapitolu tvoří džbány, vázy a tácy, originální řešení na vašem stole. Vhodným dárkem ke svatbě, různým výročím, či třeba pro významné obchodní partnery jsou tyto nádherné sklenice na bílé víno , zdobené vybroušenou spirálou a Swarovski elementy.


Sada obsahuje sklenic, balených v dárkové krabici. Rozměry sklenice : cca Øx 2mm.

Objem jedné sklenice je 2ml. Crystalex sklenice na víno Sandra. Balení obsahuje ks sklenic o objemu 3ml. Materiál: vysoce kvalitní křišťálové sklo tzv.


Vysoká průzračnost skla a mechanická odolnost. Lze mýt v myčce nádobí. Vyrobeno v České republice. Nohy pro sklenice jsou umělecké plastiky vypracované do maximálních detailů.


Jedná se o autorskou kolekci luxusního nápojového skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky