pátek 2. března 2018

Pivní podtácky výroba

Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Výroba pivních tácků S tácky umíme opravdu cokoliv. Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn.


Kalkulace - co potřebujeme znát.

S nový rokem jsme zařadili do výroby nový model stojánku na pivní tácky lp180ly. Tak se zcela jistě odlišíte, nikdo vás nenapodobí a budete mít na stole tácky, na které bude radost koukat. Počet vyberte podle množství hostů, které očekáváte.


Start výroby pivních tácků. Pro tisk používáme výhradně ofsetovou technologii, která nám umožňuje překročit bariéry kladené před designéry při potisku velmi problematického materiálu jakým jsou právě pivní tácky. Barvy tiskneme po jedné, abychom poskytli materiálu dostatečný čas pro vyzrání před tiskem další barvy.


Tak to jste na správném místě! Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji. Na vzájemné výměně se jistě dohodneme.

V níže uvedených galeriích si můžete vybrat požadovaný formát – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit jakoukoliv. Naše pivní tácky tiskneme offsetovou technologií na švédskou pivní lepenku Svanskog či na německý Katz o síle mm – mm. Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro savtební hostiny, firemní večírky a promotion akce!


Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm. Německá rodinná firma Marienthaler má již 120-ti letou tradici ve výrobě vysoce kvalitních pivních podtácků a dnes dodává své výrobky zákazníkům ve více než zemích na kontinentech. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. K pivním táckům byl doplněn i další sortiment, který naši zákazníci požadovali. Jde o stojánky pro pivní tácky, plastové a kovové podnosy, korunkové uzávěry, smaltované a plechové tabule, slunečníky, plastové pohárky či barové podložky.


Na dřevěnou desku Vám vygravírujeme jakýkoliv text nebo grafiku. Dřevěný pivní podtácek má tloušťku materiálu je mm. Nejsme ovšem v polygrafickém průmyslu žádnými nováčky. Naše PROFI pivní sety byly dlouhodobě testovány při pronájmech, a proto dokážeme zaručit jejich dlouhou životnost. Korkové podtácky jsou shora lesklé, dolní část je z korku.


Materiál MDF je dřevovláknitá deska, která se vyrábí bez lepení, shora je podtácek opět lesklý. Podtácek umístíme do hospo které budou pro účel vaší prezentace nejvhodnější. Pivní podtácky potiskujeme v sadě 4ks.

Kompletní seznam najdete v Seznamu hospod. V každém balení je 5ks dřevěných podtácků, na které vygravírujeme věnování dle Vašeho gusta. Vy jen vyberte číslo motivu a jméno toho komu má být tento dárek určen a zašlete nám v poznámce objednávky.


Jednotlivé podtácky jsou šetrně impregnovány bezbarvým lakem ke zvýšení odolnosti vůči vlhku. Jedná se o 1 ruční výrobu (každý kousek vezmeme minimálně 7x do ruky). Tácky jsou opravdu určeny k používání pod půllitrem (nebo jinou sklenicí), dají se umývat, dají se dát do myčky a snesou opravdu velké rány od půllitru! Možnost aplikace semišového nebo korkového podkladu.


Dobrých nápadů plných emocí není nikdy dost. Co takhle box na svačinu místo podpisu s fotkou pro svého školáka? Hodiny s fotkou nebo dřevěný podnos na jídlo s vlastním motivem pro maminku?


Tatínkové jistě ocení originální pivní tácky s fotkou. Babičky nepohrdnou fotorámečkem ani vlastní etiketou na láhev či. Styl skandinávský retro vintage provence venkovský minimalistický industriální moderní.


Podtácky Asa imitace kůže, černá - Sada kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky