čtvrtek 22. března 2018

Regalovy system

Veľmi radi vypracujeme bezplatne návrhov Vášho skladovacieho priestoru vrátane cenovej ponuky. Zavolajte na uvedené tel. Zaměření prostoru zdarma.


Návštěva naším pracovníkem, zaměření daného prostoru pro potřeby regálového systému, zjištění Vašich potřeb, představa a možnosti manipulace - jakou technikou disponujete a jakou kapacitu regálů nebo vybavení potřebujete do skladu, domácnosti nebo kanceláře. Návrh a poradenstvo zdarma.

Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System , který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Kvalitní regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionální servis pro vybavení archivů, skladů a dílen. Kovové regály a regálové systémy, skladovacie regály.


Rozhodnutí o typu systému, který do svého provozu použijete záleží na několika aspektech. Vážení zákazníci, náš obchod nabízí široký výběr stojanů, regálů a polic k praktickému použití v domácnosti i ve firmě. Celou nabídku praktických regálů a polic máme na skladě a Vaší zásilku vyřídíme velmi rychle.

Posuvné regály Flexitek umožní uložit až dvakrát tolik materiálu, než běžné policové regály. Obslužnou uličku si vytvoříte sami tam, kde ji budete potřebovat. S vášní, přehledem a touhou po inovacích jsme posledních let trvale rozšiřovali naši nabídku regálových systémů a dále ji rozvíjeli. Stejně jako dříve, jsme přesvědčeni o tom, že regály jsou základem Vašeho skladu.


Nabízíme regálové systémy pro supermarkety a obchody, skladové regály, systém stojanů, štendry, aranžérské figuríny a bysty, torza, ramínka a věšáky, systémy nástěnné, háčkové desky, obalové materiály, visačky a cedule, systém označení zboží, osvětlení, elektronickou ochranu zboží, elektronické zabezpečovací systémy a doplňky. Safe and archive solutions. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Spoločnosť KOVAL SYSTEMS, a. Skladovanie a úložné systémy nákup a rezervácia v OBI.


Výroba probíhá, jak na univerzálních, tak jednoúčelových automatizovaných pracovištích, linkách či technologických celcích. Tato široká škála technologických možností nám umožňuje využití toho nejvhodnějšího způsobu výroby pro Vaši zakázku. Regál do šatny a prádelny. Eshop s regály a regálovými systémy. Zvolte kvalitní, značkové produkty od jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů regálových systémů ve střední Evropě.


Celokovové policové systémy nabízejí množství úložného prostoru, který využijete v pracovně, garáži, suterénu i ve své domácí dílně. Při práci budete mít vše po ruce, každá věc ale zároveň najde po dokončení úkolu své místo. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.

Luxusní regálový systém lehkého italského stylu s rámem znbsp;eloxovaného bílého hliníku, který ukotvíte do stěny ve vaší šatně či ložnici. Stěna má stavitelné nohy. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Police a závěsné tyče můžete zavěsit do výše dle.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Proč jsou šatní systémy tak oblíbené? Pořádek, přehled a komfort, to jsou důvody, proč šatny na míru zažívají takový boom.


Když máte na oblékání jen chvilku, a přesto chcete vypadat skvěle, je průchozí šatní skříň ideálním řešenív ní máte vše na jednom místě a nic nemusíte dlouho hledat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky