pátek 16. března 2018

Obal na vejce z nasávané kartonáže

Kód FX NK TOP EAN Hmotnost Kg Dostupnost. Vítězný nástup nasávané kartonáže na celém světě začal před více než 1lety. Společnost Huhtamaki ČR, a. Portfolio výrobků tvoří obaly na vejce , ovoce a zeleninu, které byly několikrát oceněny cenou Obal roku. U nás nakoupíte i krmivo pro koně, kočky, psy nebo hospodářská zvířata. Vyrobeno z nasávané kartonáže.


V Evropě jsou závody na výrobu obalů v České repub-lice, Francii, Nizozemsku, Velké Británii a Rusku. Obal na vajíčka, nový, nepoužitý, bez potisku. Klasické plato na slepičích vajec vhodné ke skladování vajec jejich transportu nebo třeba prodeji ze dvora.


Jedná se o 1x použitá plata ve velmi dobrém stavu. Vybrat obaly Vybrat obaly. Obaly z nasávané kartonáže jsou vyrobeny z buničiny nebo recyklovaného sběrového papíru a jsou opět 1 recyklovatelné.


Na český trh s obalovými materiály letos vstoupila firma DECAPULP, která se zaměřuje na výrobu ekologických a recyklovatelných obalů z nasávané kartonáže neboli molded pulp. Papírová paleta je levnou a ekologickou náhražkou dřevěné palety. Pokud tedy sháníte kvalitní obaly, ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku, pak se obraťte na naší firmu, která působí po celé České republice. Vyrábí se ze 1 recyklovaného materiálu – sběrového papíru drcením a lisováním pod velkým tlakem do požadovaných tvarů. Nejznámějším příkladem jsou proložky na vejce , kde se stal tento produkt takřka nenahraditelným.


Nasávané kartonáže se dále využívá v elektronice a potravinářství. Vejce vzniká ve vaječníku nosnice , v němž se vyvíjí žloutkové folikuly, z nichž se po dozrání uvolňuje žloutek, který je zachycen nálevkou vejcovodu , Během cesty vejcovodem se na něm vytvoří ostatní vrstvy tj. Krabička na vajec z nasávané kartonáže , biologicky rozložitelná a kompostovatelná, plně recyklovatelná, certifikovaná FSC.


Varianty obalu i pro a vajec, hmotnosti S až XL. Důlky obsahují charakteristický konstrukční prvek tvaru písmene „T“ pro zvýšení jejich stability. Nabízíme kvalitní a recyklovatelné ochranné a balící proložky pro průmysl a spotřební elektroniku. Nelze je dále recyklovat, protože už mají velmi krátké celulózové vlákno. To se dá několikrát (až 7x) recyklovat a jednoduše se dá říci, že tyto druhy obalů už jsou na konci recyklačního cyklu.


Proložka na vejce z nasávané kartonáže (plato na vajec) - použitá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Plato na vajíčka, nové, nepoužité, bez potisku. V e-shopu můžete koupit Kryt na květináč plastový 15cm, produkt je nabízen za skvělou cenu Kč. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Květináče , kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce. Nasávaná kartonáž je technologie, která umožňuje z odpadního papíru vyrobit nové obaly, plata na vajíčka a ovoce, přepravky, přepravní palety a další výrobky. Ty nacházejí široké uplatnění pro svoji pevnost, pružnost a tvarovou flexibilitu při minimální hmotnosti a nízké ceně.


Obaly vyrobené z nasávané kartonáže (molded fiber) díky svým přirozeným vlastnostem zaručují čerstvost potravin. Nabízíme Ochranný roh z nasávané kartonáže 100x100mm již od Kč a dodáme až k Vám do hodin. Ve Vašem prohlížeči není aktuálně povoleno spouštění Javascriptu. V naší nabídce naleznete především lisované palety INKA, které jsou podstatně lehčí a skladnější než klasické EURO palety. Pokud potřebujete snížit hmotnost vaší paletové zásilky na minimum, doporučujeme použít kartonové palety z nasávané kartonáže.


Výroba obalů z nasávané kartonáže - proložky a krabičky na vejce , krabičky na ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky