pátek 2. března 2018

Dřevěné police na stěnu

Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Dřevěné poličky, mají hned několik využití. Mohou sloužit jako organizéry na věci nebo čistě pouze jako dekorace.


Originální jsou dřevěné poličky ve tvaru domečku či poličky z bedýnek v opáleném či přírodním provedení. Tyto bedýnky dodají Vašemu interiéru ten správný šmrnc.

Domečky jsou vyrobeny z čistého. Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Police na zeď nebo na stěnu. Vybírejte police podle ceny, stylu a barvy. Tisíce poliček pro porovnání.


I dřevěné police jsou velmi univerzální. Záleží jen na tom, jak máte zařízen zbytek vaší domácnosti.

Každopádně nezapomínejte na pravidlo, že nic se nemá přehánět. Neviditelná police na knihy ALADIN je zajímavým designovým doplňkem pro uložení knih na stěnu , aniž by na první pohled bylo patrné, jak knihy na stěně drží. Prodává se v balení ks - cena je uvedena za celé balení. Barevné provedení je višeň primavera.


V nabídce našeho e-shopu s bytovým nábytkem a doplňky převážně ze dřeva máme také police na zeň, policový systém na zeň, závěsné police a také dřevěné police , které jsou vhodné do všech pokojů ve vašem bytě, nebo domě. Jsme specialisté na kvalitní nábytek. V sortimentu dřevěné police na zeď najdete naši. Nedopusťte, aby se vaše zákoutí ztratilo!


Využijte co nejvíce svého nevyužitého rohového prostoru s rohovými policemi na stěnu. Ať už je to venkovní nebo klasické police na stěnu , nainstalovat a opravit ji na místě různými způsoby: Podpora police pro dřevěné police. Klasická verze Multi pro jednu osobu a kompozic. Prodám krásný BOTNÍK se dvojitými věšáky - skříň - skříňka s VĚŠÁKY - Předsíňovou stěnu.


TOP stav, jako NOVÝ - téměř nový, bez závad. Rozměr: 1(v) x (š) x (hloubka) cm. Výška samotného botníku (skříňky) je cm.

Botník má police , dvojité věšáky, zavírání na dvíř. Poličky ve vaší domácnosti nemusí sloužit pouze prakticky k udržení pořádku, ale také esteticky, kdy je můžete jakkoliv namořit a nabarvit a udělat z nich krásnou dekoraci na zeď, ať už do kuchyně, koupelny nebo nad postel. Detektivky od oblíbeného autora hezky uspořádané podle data vydání, případně podle barvy obálky – to je další důvo proč vás budou naše police na stěnu tak bavit.


A to doslova: některé police jsou totiž vybavené také LED osvětlením pro příjemnou. Dekorace na stěnu Pěnové a dřevěné dekorace na stěnu originální dřevěné dekorace. Určitě si vyberete z široké nabídky ručně vyráběných dřevěných dekorací značky DoDo od předního českého výrobce. Krásné dřevěné poličky, věšáčky, lampičky nebo třeba hodiny jsou ručně malované a svou kvalitou. Nástěnné police - nejlevnější kvalitní nábytek za super cenu.


Doporučujeme je zavěsit jako police na stěnu do pracovny, obýváku, ale i do průchozích prostor. Závěsné police byly navrženy jako police modulové, proto je lze snadno zakomponovat mezi ostatní nástěnné dekorace, přesně dle vašich představ, zálib a potřeb. Efektní nástěnné šestihranné poličky jsou dřevěné.


Dětské závěsné poličky nabízí ideální prostor pro vystavení oblíbených hraček nebo například vítězných sportovních pohárů. Výsledkem je, naprosto dokonalá police na stěnu ze 1 masivu. Na fotografiích vidíte dva základní typy.


Jeden má po stranách dřevěné konzolky, vpředu tvarované do obloučků, jimiž prochází záclonová tyč. Na rovné horní hraně konzolek je upevněna police. Na stěnu se garnýž zavěšuje pomocí vydlabaných otvorů nebo připevněných oček na zadní hraně konzol.


Dodáváme odlehčené Ikea police s neviditelným uchycením. Samonosné poličky se nasunují na předem připevněný neviditelný držák polic, který je součástí výrobku. Závěsné kování slouží ke snadnému uchycení skříněk na stěnu.


Umožňuje upravit polohu skříňky v případě, že vrták sklouzne a hmoždinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky