pondělí 17. dubna 2017

Výčepní chlazení

U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely. Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových výčepní zařízení, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Výčepní zařízení - kontaktní. Podpultové mokré chlazení piva.


Nadpultové suché pivní chlazení. Příslušenství k výčepním stojanům.

Předností není jen atraktivní design s LCD displejem, indikující teplotu nápoje na výstupu chladiče, ale i nízký příkon W. Termoelektrické chlazení umožňuje zchladit pivo do ideá. Chladící výčepní zařízení pro ochlazení těla a klimatizace pro ochlazení vzduchu. Prodám výčepní zařízení - chlazení Sinop Anta Inzerát byl odebran z oblíbených. Stany, židle, pivní sety, stol. Jsme předním výrobcem a dodavatelem průmyslového chlazení , klimatizací, chladicí výčepní techniky a nápojové techniky Kontaktujte nás ještě dnes.


Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem.

Máme připraven kompletní sortiment od jednoduchých domácích píp a přenosných chlazení , až po exkluzivní a vysoce výkonná zařízení , která splňují všechny požadavky pivovarů, restaurací nebo firem. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Složení výčepního zařízení. K vybavení pro čepování nápojů dále patří zdroj tlakového vzduchu nebo tlaková nádoba s hnacím plynem (CO nebo dusík) a chladicí zařízení. Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel.


Někdy je tak nutné podle volby výčepu a umístění chladičů a sudů připravit stavební prostupy. Což si vyžádá malé stavební úpravy. Nechybí ani přístroje pro výrobu chlazených nealkoholických nápojů z vody a sirupů, nebo přenosná chladicí výčepní zařízení. Hledáte kotlík na slad nebo zařízení na chlazení piva, které budete moci používat u sebe doma nebo ve své provozu?


Vyberte si z naší nabídky stylové výčepní zařízení na chlazení piva, kotlíky na slad a vaření piva. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Rádi bychom Vám představili náš nový e-shop, který nabízí výčepní zařízení on-line. Nabízíme kvalitní pivní chlazení od předního českého výrobce, firmy LINDR. Naším cílem je, aby bylo chlazení na pivo dostupné skutečně pro všechny!


Je určen k profesionálnímu chlazení , stáčení a podávání piva v domácím prostředí. Vítejte v našem internetovém obchodě specializovaném na pivní chlazení a výčepní zařízení. V našem sortimentu najdete nejen pivní chlazení a výčepní zařízení, ale také veškeré potřebné příslušenství. Pokud si nebudete vědět rady, co vše.


Domácí výčepní zařízení slouží pro profesionální chlazení piva, dochlazování a jeho stáčení v domácím prostředí.

Nejoblíbenější nápoj v České republice chutná nejlépe vychlazený na ideální teplotu a čepovaný. Toho docílíte jen s výčepním zařízením, které ale rozhodně není nedostupnou záležitostí. Pivo je zde chlazeno v sudech nebo tancích, a dále je dochlazováno chladičem přímo před vytočením.


Kontaktní výčepní zařízení Lindr na pivo je kompletní řada profesionálních stolových chlazení piva, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky