pátek 21. dubna 2017

Jak namontovat vodovodní baterii

Potřebujete vědět, jak namontovat umyvadlovou baterii ? Připravili jsme pro vás dva způsoby, jak baterii instalovat. S video návody z projektové dílny HORNBACH, nákupním seznamem a dobrými radami, zvládnete instalaci vodovodní umyvadlové baterie levou zadní. Maintenance - Duration: 14:51.


Výměna kartuše ve vodovodní baterii.

Každý se s tím setkal a není vždy nejlepší řešení volat instalatéra. Podívejte se na náš jednoduchý návod jak situaci vy. Víte, jak namontovat vanovou baterii ? S návodem zvládnete namontovat vanovou baterii raz dva. Návo jak namontovat vanovou baterii najdete na Hornbach. Nyní můžete baterii namontovat.


Chromované převlečné matice baterie našroubujte nejprve ručně a dotáhněte je stavitelným klíčem nebo kleštěmi se speciálními návleky proti poškození.

Poté našroubujte sprchovou hadici či trubku, pokud montujete baterii do sprchového koutu. Jak namontovat dřezovou baterii. Má vaše dřezová baterie ty nejlepší časy za sebou?


Ukážeme vám, jak instalovat vodovodní baterii novou. Pracovní postup krok za krokem najdete ve video návodu z projektové dílny HORNBACH. Abyste věděli, jak sprchovou baterii instalovat, není nic jednoduššího, než se nechat inspirovat tímto video návodem z projektové dílny HORNBACH. Oprava pákové baterie - Jak opravit pákovou baterii.


Ačkoli páková baterie vypadá nerozebratelně, dá se poměrně jednoduše opravit. Při zastavené vodě uvolňujeme postupně obě matice. Jde to nakonec i rukou a baterii sejmeme.


Než namontujeme novou se stejnou roztečí přívodů, což je 1mm nebo častěji 1mm, musíme zatěsnit závit pomocí koudele nebo teflonem. Krok - montáž vodovodní baterie Zespodu našroubujte rukou, bez nářadí, na baterii flexibilní připojovací hadičky a případně montážní upevnění. Dbejte na to, aby o-kroužky správně seděly a neposunuly se při dotahování. Těsnicí kroužek vložte mezi baterii a umyvadlo a hadičky a závitové tyčky – pokud jsou.


Osazení vodovodní baterie s pákou nebo kohoutky.

Obrázkový návod vašeho typu baterie napoví, jak spojit jednotlivé součástky. Potom už stačí připojit pružné hadice vstupního potrubí baterie k výstupům vodovodního potrubí a ujistit se, že do sebe vše perfektně zapadá. S naším video návodem snadno zvládnete namontovat umyvadlovou baterii. Namontujte vodovodní kohout na umyvadlový sloup, pokud bude umyvadlový.


Pro většinu z nás jsou vodovodní baterie komplikovaný systém, který umí opravit. Pokud je nová vodovodní baterie usazena a napojena, ozkouší se správnost celého procesu spuštěním vody, kterou je třeba nechat odtéci, aby se zbavila vzduchových bublin. Po kontrole a ověření, že voda teče jen z vývodní trubice vodovodní baterie , máte jistotu, že výměna vodovodní baterie proběhla tak, jak proběhnout.


Při zapojení vodovodní baterie přidržujte lem hadičky a otáčejte pouze převlečnou matkou. K jejímu dotažení použijte maticový klíč, nikoliv hasák. Po každé montáži řádně zkontrolujte těsnost baterie , etážek a připojovacích hadiček.


Lámete si hlavu s tím, jak změřit rozteč nástěnné baterie ? Rozhodující ukazatel jak složitá či jednoduchá bude výměna či montáž nové kuchyňské vodovodní baterie je přístup k ní. Montáž vodovodní baterie na nový dřez je jednoduchá záležitost, protože montáž můžete provést ještě před umístěním dřezu na své místo a máte snadný přístup ke všem součástem vodovodní baterie včetně upevňovacích matic. Vyměnit nebo připojit umyvadlovou baterii nebude s naším video návodem z projektové dílny HORNBACH žádný problém!


V tomto videu se dozvíte, co všechno nato potřebujete jakož i praktický postup který Vám jistě pomůže jako směšovací baterii v koupelně či kuchyni vyměníte rychle a jednoduše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky