úterý 25. dubna 2017

Prostěradla froté

Froté prostěradla jsou hřejivá a velice příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se. Jejich materiálové složení tvoří z bavlna vyznačující se výbornou savostí a prodyšností.


Prostěradla froté

U výběru prostěradla se zaměřte na použité materiály, gramáž, možnosti praní a sušení v sušičce. Nezapomeňte zvolit správnou velikost: Snadná údržba froté prostěradla ocení zejména hospodyňky. Lze prát na 40°C a nemusí se žehlit. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Hebké a hřejivé froté prostěradla vyrobené z bavlny a polyesteru. Na výběr více naž barev, které hravě nakombinujete ke každému povlečení. Tato kombinace přináší to nejlepší z obou materiálů. Oblíbená froté prostěradla nabízí vysoký komfort a pohodlí. Jsou vyrobena z odolného a snadno udržovatelného materiálu s velmi příjemným povrchem.


Prostěradla froté

Svou popularitu si vysloužila hned z několika důvodů. Nabízena jsou v široké paletě barev, ze které si zaručeně vyberete to pravé ke každému povlečení. Vysoká gramáž bavlny je zárukou kvality a dlouhé životnosti froté prostěradla.


Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní froté prostěradlo. Jedná se o smyčkovou tkaninu, vyrobenou kombinací bavlny a polyesteru. Můžete jej kombinovat s povlečením z bavlny a krepu deluxe. Prostěradla nabízíme ve vysoké kvalitě a za příznivou cenu. V naší nabídce najdete tradičních bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla , nebo třeba moderní mikrovlákno.


Froté úplety jsou vyráběny přímo ve firmě na pletacích strojích Jumberca a jsou na ně používány ty nejkvalitnější příze. Aby prostěradla správně plnila svou funkci, musí na posteli dobře sedět, měla ladit s ložním povlečením a být pro svého uživatele příjemná na omak. Nabízíme vám výběr kvalitních prostěradel, mezi která patří bavlněná prostěradla, froté prostěradla a jersey prostěradla. FROTÉ PROSTĚRADLA - český výrobce. Kvalitní česká froté prostěradla , která pleteme a šijeme již 20let.


Mají vyměnitelnou gumu v tunýlku. Splňují atesty Textilního zkušebního ústavu Brno. Při barvení prostěradel jsou použity reaktivní barvy. Praní všech prostěradel je na 60°C. Velikost froté prostěradla.


Prostěradla froté

Pozornost je třeba jen věnovat výšce matrace a dle toho volit výšku prostěradla. Díky tomu mají delší životnost a dlouhodobou stálobarevnost. Vysoký podíl bavlny zaručuje hebkost a jemnost froté prostěradla. Napínací jersey prostěradla nabízí celou řadu příjemných vlastností. Vyrábí se ze 1 bavlny s vysokou stálobarevností, a proto jsou prodyšná a vhodná pro celoroční využití.


Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit. Všechna napínací prostěradla mají kvalitní všitou gumu pro delší životnost a lepší stabilitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky