čtvrtek 13. dubna 2017

Nerezové regály do kuchyně

Gastro komplet Vám na přání zhotoví jakýkoli nerezový nábytek, přes pracovní desky, stoly, nerezové regály a police až po. Jediným používaným materiálem při výrobě gastro vybavení je nerez ocel 17. V naší nabídce najdete nerezové regály plné , perforované a také roštové. Jsou odolné vůči vlhkosti. Nabízíme nejen regály s policemi z nerezu, ale také hliníkové s plastovými policemi.


Dodáváme nerezové profiregály do gastroprovozů,skladů,výroben, kuchyní-dle hygienických norem a systému HACCP.

Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Právě z těchto důvodů jsou často používány v gastronomii. Výroba nerozového zařízení pro restaurace a kuchyně. Popis: Celonerezový regál je postaven na čtyřech nohách z uzavřených profilů 35x3 které jsou opatřeny seřiditelnými patkami. Chci levně nakoupit Bližší detaily.


Poslední zákazník: , Nejoblíbenější sestavy. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo.


Lustry, závěsná svítidla a osvětlení - E-shop nabízející svítidla a osvětlení do interiéru i exteriéru, svítidla do kuchyně , koupelen, obýváků, zahrad a mnohem více.

Regály policové, roštové, pevné, stavitelné. Ideálním řešením skladovacích prostor v gastro zařízeních jesou nerezové regály. Ušlechtilý kov nepodléhající oxidaci, odolný proti opotřebení a velmi jednoduchý na údržbu a hygienu, nerez je v gastronomii používán na veškeré nádobí, zařízení a také na nerezové regály. Jak nejlépe využít místo v rohu?


Vyberte si u nás rohové regály do kuchyně , koupelny, obýváku nebo třeba dílny. Dřevěné, kovové nebo plastové regály za skvělou cenu hledejte na FAVI. Jaké kovové regály nabízíme? Nabízíme více než 2typů policových regálů skladem se širokým záběrem použití: do skladu, do kanceláře, do dílny, regály do domácností, atd. Máme širokou nabídku, proto můžete vybírat z rozmanitých materiálů, rozměrů i barev.


Zvolte si styl, umístění, barvu i rozměr a udělejte si radost. Veškeré podrobnosti najdete přímo u produktu. V této kategorii jsme se zaměřili na regály a knihovny.


Skutečně vyrovnaně se budou všechny věci cítit v přehledných regálech a poličkách. Budou vám tam stále po ruce a přitom bezpečně uklizené. Praktický regál s policemi se vám bude hodit jak do dílny, tak třeba do obýváku. Nábytek do kuchyně , koupelny, obyváku ne.


Kvalitní nerezové plochy stolů se dobře udržují. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.

Nerezová ocel AISI 304. Sháníte kuchyňskou linku, nábytek nebo vybavení do jídelny? Vybírejte ze stovek produktů do kuchyně , na vaření, pečení nebo si díky široké nabídce doplňků zorganizujte svou stávající kuchyň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky