středa 12. dubna 2017

Froté ručníky a osušky

Froté ručníky a osušky

Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí.


Froté ručníky a osušky

V našem sortimentu nenajdete pouze ručníky a osušky , ale také žínky a koupelnové předložky, takže už nemusíte nikam chodit a ušetříte čas i peníze. Všechny naše koupelnové doplňky jsou vyrobeny pouze z kvalitní bavlny , která si zachovává perfektní vzhled i po mnoha opráních. To jsou naše ručníky a osušky. Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů i barev i velikostí. Rádi byste tradiční froté , jež je příjemné na dotek?


Nebo zvolíte bambusové provedení, které dobře odolává plísním a bakteriím? Ať už dáváte přednost sytým, pastelovým nebo lehkým tónům, vaší koupelně budou dozajista. Froté ručníky a osušky jsou u zákazníků velmi populární díky jejich měkkosti a savosti. Na výběr máte z několika barevných variant, od klasických barev jako je bílá, smetanová a šedá po veselou žlutou, světle liliovou a další atraktivní barvy. Jsou dokonale savé, velmi hebké na dotek a vyznačují se dlouhou životností.


Froté ručníky a osušky

Díky těmto vlastnostem jsou vhodné pro každodenní používání. Nabízíme v jednobarevném provedení s lehkou bordurou. Osušky jsou ze 1 bavlny a jsou ve vysoké gramáži, díky ní jsou osušky a ručníky velmi savé a zajistí Vám jejich dlouhou životnost. Pokud neradi stoupáte na studenou podlahu, nabízíme Vám výhodnou nabídku koupelnových předložek , předložky jsou dvoudílné, třídílné a velice příjemné na dotek. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky.


Pokud pro vás froté ručník není pouze doplněk do koupelny, ale očekáváte od něj i dobrou savost a na dotek příjemný povrch, pak jste na správném místě. Kouzlo změny čas od času láká každého z nás. Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu.


Bavlněné ručníky a osušky Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Dáváte raději přednost froté ručníkům nebo poslední dobou velmi oblíbeným super savým bambusovým osuškám? V kombinaci s dalším vybavením si vyladíte svou koupelnu do posledního detailu. Ručníky a osušky nabízíme v různých barevných variantách s elegantními dezény.


Představujeme nabídku vysoce kvalitních ručníků a osušek, vyrobených z oblíbeného froté materiálu. Okraje ručníků a osušek jsou začištěny pevným švem. Mezi základní vlastnosti těchto ručníků patří nepochybně jejich pevnost, ale i hebkost při dotyku s pokožkou. Součástí naší nabídky jsou i pevné hotelové ručníky s nižší smyčkou a hustou tkaninou.


Příjemný měkký materiál je to pravé, co Vaše pokožka po sprchování či po koupeli potřebuje. Froté osušky se vyznačují především svými smyčkami. Díky nim a 1 bavlně proto skvěle pohlcují vlhkost.


Z toho důvodu se skvěle hodí také na pláž. Dbáme na to, aby froté ručníky a osušky zakoupené u nás, byly ozdobou každé koupelny. Kromě klasických výrobků u nás nabízíme i ručníky a osušky se speciálními vlastnostmi, jedná se o kolekce Terry, Wa-ter, Prowell a Natural Cotton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky