pondělí 24. dubna 2017

Domácí potřeby brno stará osada

Naše webové stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejímu správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Informační portál pro Brno a okolí - kultura, finance, sport, obchod. Jednička mezi portály pro Brno a okolí.


Prodáváme domácí potřeby. Nabízíme vybavení kuchyně, porcelán, sklo, sáčky do vysavačů, malé spotřebiče do domácnosti a nářadí pro zahradu. Sortiment, který zde najdete je jen částí toho co můžete najít na prodejnách, jelikož je náš sortiment opravdu široký a každá prodejna se zásobuje dle potře zákazníků, tak na těchto stránkách najdete zboží, které máme stabilně k dostání.


Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. Z důvodu nařízení vlády jsou všechny naše pobočky uzavřeny OTEVŘENO — pondělí - pátek 9. VÝKUP — pondělí - pátek 9. Mopy, smetáky, tepovače Dřezy, vědra Úklid v kuchyni Doplňky pro úklid Sušení, žehlení a praní prádla Prádelní koše. Kompletní sortiment zboží není na výdejním místě, zboží je nutné objednat. Domácí potřeby - okres Brno -město, Jihomoravský kraj. Nákupní středisko Stará Osada se nachází na sídlišti v blízkosti frekventovaného dopravního uzlu, má bezbarierový vstup. V nákupním středisku je celkem obchodních jednotek, nachází se zde např.


Nabízíme k pronájmu volný obchodní prostor kolaudovaný na lékárnu u supermarketu Albert v nákupním středisku Stará Osada v Brně. Seznam výdejních míst ZÁSILKOVNA POINT ČR. Více informací, kontakty na pobočky, mapu a fotografie získáte kliknutím na mapku nebo výběrem pobočky z rozbalovacího menu. Bazar U Řeky ze směru z centra k Voj.


Stará osada leží na pravé straně ulice Cejl v Brně kousek před mostem u Vojenské nemocnice. Prohlédněte si akční leták Kitos, pobočka Brno -Židenice, Stará osada a ušetřete na vašem příštím nákupu vybavení pro váš dům či zahradu. Přidejte si Kitos Brno -Židenice, Stará osada do oblíbených obchodů prostřednictvím tlačítka Přidat obchod do oblíbených. Cukrářské potřeby a pomůcky pro cukráře. Sladké potřeby nabízejí tradiční i moderní potřeby pro domácí pekaře a cukráře.


Jsme obchůdek se zaměřením na cukrářské potřeby a pomůcky na pečení a sladké tvoření. V prodejně lze platit hotovostí i platebními kartami. Pečovatelská služba v městě Brně.


Město Brno poskytuje pečovatelskou službu, odlehčovací službu, centra denních služeb a denní stacionář, prostřednictvím šesti středisek pečovatelské služby při městských částech Brno -Bystrc, Brno -Královo Pole, Brno -sever, Brno -stře Brno -Žabovřesky a Brno -Židenice, a to pro všechny městské části města Brna. Stará osada v obchodní pasáži u Albertu: Stará osada 1 Brno -Židenice: Dojedete na Starou osadu a půjdete do obch. Hned po vstupu sejdete ze schodů a zatočíte do prava. Po Vaší pravé ruce se nachází zverimex.


V našem obchodě naleznete nejen tzv. Pomůžeme vám s reklamací. Občas se člověk s objednávkou netrefí. Balíček si můžete rozbalit hned při vyzvednutí a případně ho poslat zpět. Náš reklamační asistent vám případně po telefonu poradí!


Máme pro vás k dispozici skvěle vybavené fitness centrum s kardio zónou, dva sály na aerobní i jiné hromadné sportovní aktivity, solárium, a připravujeme i další služby, kterými bychom vám chtěli co možná nejvíce zpříjemnit pobyt a pokrýt širokou škálu vašich požadavků a potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky