čtvrtek 27. dubna 2017

Teflonová pánev

Nabízíme vám různé druhy pánví s teflonovým povrchem. Bez teflonové pánve se neobejde žádný kuchař. Vyberte si u nás kvalitní kusy za skvělé ceny. Teflonová pánev na indukci kulatá cm. Kulatá teflonová pánev z velmi silného hliníkového odlitku s rovně soustruženým dnem.


Vhodná na přípravu všech pokrmů.

Pánev lze použít na všech typech sporáků včetně indukce. Pánev wok je vyrobena z hliníku a její vnitřek je z marple materiálu, který je nepřilnavý. Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje.


Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu. Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby. Tam, kde nerezová pánev potřebuje hladinu bublajícího sádla nebo oleje, obejde se teflonová pánvička často jen s lehkým omaštěním povrchu. Podívejte se spolu s námi na důvody, pro které je teflonová pánev považována za nejnebezpečnější věc v kuchyni, dokonce nebezpečnější než nůž. Máme se čeho obávat nebo jsou to jen fámy?


Když jsme u toho zdraví.

Víte, jak udržovat mozek v kondici správnou skladbou potravin? Doporučené teploty pro teflonové pánve jsou obecně do 2°C, běžná teplota při smažení na oleji je ale obvykle okolo 1°C. A právě to jsou momenty, kdy se PFOA z teflonu může uvolňovat.


Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Pánve Tefal poskytují špičkovou kvalitu a inovativní přístup pro usnadnění každodenního vaření. Jak rozpálit grilovací pánev Tefal na optimální teplotu, vám poradí Thermo Spot - červený bod uprostřed pánve.


Wok a hluboká pánev Tefal vám pomohou s přípravou pokrmů napříč všemi světovými kuchyněmi. Na vaše každodenní vaření vám společnost Tefal přináší kompletní sadu hrnců a pánví, které uspokojí všechny vaše požadavky. Je to pánev potažená teflonovou vrstvou, na níž by se jídlo nemělo připalovat.


Měla znamenat další ulehčení při práci v kuchyni, ale místo toho způsobila i dost zmatku kolem toho, jak s ní zacházet. Nejběžnější pánví v domácnostech je teflonová pánev , která má však stejně minusů jako plusů. Vzhledem k tomu, že vysoká teplota není při tomto druhu pánve vhodná na.


Jaká je teflonová pánev ? O teflonu se toho psalo v souvislosti s pánvemi a ostatním nádobím už mnoho. Jde o vysoce odolný plast, který se roztaví při teplotách nad 300°C, což v kuchyni při přípravě jídel nedosáhnete. Stále platí, že je to pro mnohé ta nejlepší pánev na palačinky a to díky nepřilnavé úpravě.


Výborná tepelná vodivost - pánev příjme rychle teplo ze sporáku a rovnoměrně jej rozprostře po povrchu, pokrmy jsou rychle připravené a zároveň vydrží dlouho teplé.

Nepřilnavost - díky nepřilnavému povrchu můžeme pokrmy na pánvi připravovat bez tuku a bez připalování. Pokud se nám podaří pokrm přece jen. Alespoň jedna kvalitní pánev nesmí chybět v žádné řádně vybavené kuchyni. Záleží jen na vás, zda si vyberete klasickou teflonovou pánev nebo vyzkoušíte třeba elegantní keramickou pánev. A pokud nehodláte zůstat jen u klasických pánví, můžete své kuchyňské vybavení doplnit také hlubokou pánví WOK nebo.


Pánev obecně není na okrasu, musí snést leccos a udržovat takový nástroj ve stylu lesky blesky je nesmysl. Na každé pánvi se vám časem na stěnách vytvoří hnusná napečená vrstva, která na černém povrchu alespoň neuráží, není vidět. Ale prosím, možná jsou lidi, kteří mají čas se nimrat s čištěním tak, aby tam nebyla ani slzička připečené mastnoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky