pondělí 3. dubna 2017

Foto na plastové desce

Foto na plastové desce. Moderní obraz vyrobíme z Vaši fotografie. Fotka na pvc desce nemá rám,je osadená závěsním systémem, aby sme Vám ušetřili čas a námahu. Ceny se mohou lišit v závislosti od zbůsobu doručení.


Prosím, vyberte zbůsob doručení pro správné zobrazení ceny. V prostorech firemních provozů - například prodejen - lze použít obrazy vytištěné na plastové desce jako jedinečné reklamní bannery.

Stačí si zajistit kvalitní fotografie produktů a nechat si. Vaše vzpomínky přeměněny na stylový doplněk interiéru v originálním provedení = tisk fotografií na PVC desce ! Chytrý materiál, vysoce odolný vůči UV záření a jiným vnějším vlivům, je stále oblíbenější alternativou ve světě digitálního tisku. Vaše úžasná fotografie na plastové desce bude unikátem. Výjimečně ostrý vzhle vysoké rozlišení, velmi kvalitní a lehká deska s dlouhou životností.


Objednejte si jedinečný obraz. Lehká a hravá fotografie na plastové desce. Někdo vám nabízí foto na pěnové desce , někdo foto na plastové desce.

Ve výsledku je to jeden a ten samý materiál, který jen nese různá pojmenování. Materiál čistý jako padlý sníh. Vaše fotografie na bílé pěnové desce se postará o moderní. Vhodné pro menší formáty a lze je objednat u produktů: Gallery print, foto za akrylovým sklem, foto na hliníkové podložce, foto na plastové desce. Přehled všech nástěnných držáků Zde si můžete prohlédnout, jak jsou nástěnné držáky uchyceny na Vašem fotoobrazu.


Magic CUBE TRANSFORMER. Jedná se o moderní prezentaci Vašich fotografií. Stačí pouze jedna fotografie a skvělý obraz z fotky může zdobit nejen domov ale třeba i kancelář.


Stejně tak může být vlastní fotografie na plastové desce nápaditým darem. Plastové desky jsou moderním a odolným materiálem. Deska na které je fotografie nalepená je silná 1cm a má šedou hranu. Plátno je potom natřené lakem. Vícedílné foto na hliníkové desce.


Po rozbalení foto -obrazu si ho mužete ihneď zavěsit na zeď. Byt či dom,kancelář či reprezentatívní místnosti, tam všude sa obraz na zeď bude vynikajúco vynímať. Propracovaný vzhled za skvělou cenu.


Fotka na plastové PVC desce – luxusní zhotovení Vašich fotografií ve velkém formátu.

Někdo Vám nabízí foto na pěnové desce , někdo foto na plastové desce. Produkt, Cena, Dodací lhůta. UV barvami, které neblednou! Ideální jako dekorace na stěny interiérů. Montáž na stě›ny je možná pomocí oboustranné lepící pásky, popříípadÄ› za použití různých druhů.


Tisk je odolný proti UV záření. Obraz se upevňuje na zeď pomocí nacvakávacích distančních podložek, které jsou součástí. Nechte si je vytisknout na velkorozměrný špičkový fotopapír a získejte unikátní fotoplagát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky