středa 19. dubna 2017

Bora varna deska cena

BORA je moderní varná deska s propracovaným designem a revoluční integrovanou digestoří se spodním odtahem - objevte její eleganci a smysl pro dokonalé vaření. Těšíme se, že možnost vyzkoušet si Bora spotřebiče u nás jistě oceníte. Výkon odtahu je regulován. Společnost BORA nabízí širokou paletu varných desek s celoplošnou indukcí až po plyn nebo Tepan - gril z nerez oceli, které je možné libovolně kombinovat s odsávacím systémem. Bez problémů jsou možné také kombinace s jednou, třemi nebo více varnými deskami.


Bora varna deska cena

Výpary a zápach z vaření se odsávají přímo z varné desky – z pánve, hrnce, grilu, přímo z místa, kde vznikají. BORA digestoře a varné desky uplatňují principy proudění mechaniky plynů, kdy síla odsávání je vyšší, než rychlost, při které pára stoupá. Revoluce pro každou kuchyni.


Ze silné dvojky – skládající se z výkonné indukční varné desky a efektivní digestoře – jsme pomocí BORA Basic vytvořili atraktivní jednotku v neobvyklém designu. Světová novinka s atraktivním poměrem ceny a výkonu odzvoní konečně konec konvenčním kuchyňským digestořím. Protože díky BORA Basic přijde nyní výhodám BORA na chuť. Vařte bez horního odsavače – spousta prostoru a žádný zápach!


Nalezeno: 3produktů. Indukční varná deska Gorenje IS646BG. Včera jsme byli v kuchyňském studiu řešit kuchyni a právě digestoř je pro nás oříšek. BORU, ukazoval nám ji, vypadá super, co se. Vybírejte si Varné desky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


BORA X Pure celoplošná indukční varná deska s integrovaným systémem je také k dispozici ve variantě napojení na odtah potrubí BORA Ecotube. Showroom SHOWROOM je plně k dispozici od pondělí do pátku po předchozí telefonické nebo e-mailové dohodě. BORA PURE varná deska a tichý odsavač par s volbou pěti barev kruhové mřížky za přijatelnou cenu se systémem recirkulace PURU s uhlíkovým filtrem nebo odtah ven PURA. Užijte si benefity indukčního vaření od Siemens. Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska.


Co to pro vás znamená: doba zahřátí je krátká, vyšší bezpečnost a deska se čistí o dost snadněji. Bora Basic, varná deska a digestoř v jednom, funguje na principu příčného proudění, max. Cenový masakr - DNES SUPER CENA , platí do vyprodání zásob! Trouba, varná deska , digestoř a myčka nádobí za výhodnou cenu.


Aby se zajistilo vždy dokonalé vaření jsou varné desky vybaveny třemi programy (, nebo stupňů). Varná zóna Vario Chytrá domácnost Aktuálně dostupné ve vybraných zemích. Varná deska bude vypadat pořád jako nová. Tak můžete přístroje komfortně. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření.


Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené.


V případě, že deska není delší čas využívána, z bezpečnostních důvodů se automaticky vypne. Celkem má deska varné zóny, levá přední 2mm, levá zadní 1mm, pravá přední 1mm a pravá zadní 1mm. Kuchyně v bézovém laku s deskou z technického kamene, vystavena na studiu.


Cena včetně spotřebičů, trouba a myčka AEG, dřez Schock, varná deska BORA Basic. Cely set je funkční ale je to již cca 13let staré. Prodáváme za symbolickou cenu. Plynova varna deska lze zavrit krycim sklem ktere zaroven odpoji privod plynu. BORA - praktické a technické informácie zo školenia, showroom plný inšpirácií, praktické a funkčné varenie na BORA spotrebičoch.


Neustále sa snažíme o to, aby sme našim zákazníkom vedeli poskytnúť čo najefektivnejšie informácie. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky