středa 5. dubna 2017

Hrnec na zelí bílý

Smaltovaný hrnec s výlevkou bílý 13cm. Jsou praktické, stylové a téměř nesmrtelné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Sud hrnec na zelí keramika zelák - 17l. Keramický sud na zelí s víkem v různých objemech. Barva: Tmavě hnědá Při převzetí zásilky je nutné ji ihned zkontrolovat před přepravcem, na případné pozdější reklamace nebude brán zřetel. Součástí je poklička i zátěž.


P oměr plnění zeláku zelím je 95. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí , utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Od Kulináře zakoupíte keramické zeláky vyrobené v České republice.


Vyzkoušejte náš recept na tradiční kysané zelí.

Hrnec na zelí zelák 40l s víkem, keramický. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. Vhodný k nakládání zelí ,masa nebo okurek. V tlakovém hrnci na troše oleje osmahneme cibulku na kostičky. Zelák keramický sud na zelí 40l s víkem.


Přidáme zelí , kmín, trochu vody a přiklopíme, jen co začne hrnec pískat necháme 3-minut dusit a hned vypneme. Odpaříme, otevřeme a zalejeme škrobem s vodou a zahustíme. KERAMICKÝ hrnec na nakládání zelí , ZELÁK, bílý , výška 40cm, průměr 30cm, pro cca litrů dobrý stav osobní převzetí v Jihlav ě. Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve Vaší kuchyni. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily.


Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí , až do objemu 40l. Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy. Nádobu naplněnou ingrediencemi umístíme do základny.


Na zelí položíme stehna a vše ještě posypeme kmínem a troškou majoránky, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Pomalý hrnec zapneme na cca hodin na pomalejší stupeň (nebo hod. na rychlejší). Pokud máme rádi křupavou kůrčičku, po dokončení stehna.

Zelí na sítku prolijeme studenou vodou, až vychladne, promícháme je se solí. Na kg zelí dáme 1g soli a špetku kmínu. Zelí natlačíme do kameninového hrnce, zatěžkáme, přikryjeme plátnem a na teplém místě je necháme kvasit. Zelí je už za 8–dní velmi dobré, ale dlouho nevydrží, proto nakládáme jen menší. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nakládali jsme letos poprvé zelí , zdá se, že vykvasilo dobře, je chutné, vodu do žlábku doléváme, snažíme se udržovat čistotu, už několikrát jsme odebírali a dnes manžel zjistil, že kolem kamene, který leží na dřevěných prkénkách, je plíseň - vypadá jako houba, když se odloupla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky