pátek 21. dubna 2017

Crystalite bohemia e shop

If you are looking for a unique product for your business,. Visit our official factory store where you can find a wide. Crystalite Bohemia - Bentuk-bentuk unik dengan karakter yang. Nabízíme širokou škálu sklenic na víno, sklenic na pivo, sklenice na brandy a koňak, likérové sklenice, whiskovky, sklenice na vodu a nealko nápoje i flétny na šampaňské. Pracovní příležitosti DOČASNĚ ZASTAVUJEME VEŠKERÝ NÁBOR ZAMĚSTNANCŮ do doby, kdy bude vyjasněna situace s COVID-19.


Personální oddělení Crystal BOHEMIA a. Nabízíme prostor pro vlastní iniciativu, možnost získání specifických. Za rok vyrobí 2milionu kusů skleněných produktů. Z toho 1milionu je nápojového skla. Zbytek je dárkové sklo, tedy vázy, dózy, mísy, talíře, svícny a podobně. Podnik vlastní dvě sklárny.


Kvalitní bezolovnatý křišťál obohacený titanem pro větší odolnost. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. Recently, it keeps about 3employees. The BOHEMIA Glassworks located in Poděbrady continues the heritage of Bohemian cut crystal glass. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.


Kvalitní sklenice na rum či whisky z křišťálového skla z kolekce Diamond. Sklenice je ideální na rum nebo whisky ale lze ji využit i na nealko nápoje. We offer products exclusively manufactured in the Czech republic, where the finest crystal in the world is made. Our wide selection of products vary from traditional to the most exclusive products, with highest quality and brilliance.


Bohemia Crystal Glass is the significant supplier to wholesale and retail chains world wide. V naší široké nabídce najdete dekorované i nedekorované skleničky, vázy, karafy, džbány a jiné výrobky z českého křišťálového skla. BOHEMIA GOLD is a company that manufactures and decorates fine lead crystal and soda-potash glass. We use this material for some of our decorations. Each of the product lines is very comprehensive as it.


BOHEMIA GOLD je společnost zabývající se výrobou a dekorací olovnatého křišťálu a sododraselného skla. Své výrobky vyvážíme téměř do celého světa. Jsou to země jako například Rusko, Gruzie, Kazachstán, Arménie, Uzbekistán, Vietnam, Indonésie, Dubaj, Egypt, USA či státy Evropské unie. V nabídce naleznete dárkový i užitkový segment, skleněné nápojové sety, whisky sety, skleněné mísy, skleněné svícny a další produkty. Křišťálová Karafa o objemu 7ml z bohaté kolekce Neptune.


Crystalite bohemia e shop

V této produktové řadě můžete vybírat z čirého skla či různých druhů dekorů. This product line is very popular for its elegance in connection with practical use. Click on the picture to show the catalogue in PDF browser.


Browse through the Giftware Collection. Jste-li milovníkem whisky, neměla by vám ve sbírce chybět správná láhev, která vás chuťový zážitek ještě umocní. Kliknite na obrázok pre zobrazenie katalógu v PDF.


Crystalite bohemia e shop

Modro-zlatá ochranná známka BOHEMIA CZECH REPUBLIC – LEAD CRYSTAL OVER PbO se stala synonymem českého olovnatého křišťálu. Je také zárukou kvality a kombinace hodnot, skrz které společnost komunikuje: užitku, krásy a stylu. Crystalex oslavil let od obnovení výroby Dne 16.


Majitelé, partneři i zaměstnanci zavzpomínali na uplynulé roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky