čtvrtek 27. dubna 2017

Držák ubrousků

Postavte držák s ubrousky na stůl a hned bude vše svátečnější. Je to hezký detail a praktická záchrana, když se něco vyleje. Ubrousky se po jídle také ideálně hodí na smetení drobků ze stolu. Vyberte si u nás své oblíbené!


Prohlédněte si naši nabídku držáků na ubrousky, jež se hodí pro každou příležitost od rodinných pikniků až po formální večeře nebo svatební hostiny.

Vybírat můžete z nejrůznějších stylů, materiálů a barev. Určitě najdete takové, jež se budou dokonale hodit k vašim ubrouskům i vybrané příležitosti. Pokud máte na stole málo prostoru, určitě upřednostněte vertikální stojan nebo položte na talíř zmiňované kroužky s ubrousky. Pokud už toho máte na stole i tak více než dost, využijte toho a zvolte pěkný designový držák na horizontální umístění ubrousků.


V každém případě vždy platí, že by ubrousky měly. Designový držák na ubrousky - oboustranný. Vhodné do provozů v kavárnách nebo do cukrárny. Zone Singles, výška cm.

Broušený, materiál mm březová překližka. Držák ubrousků Vie - Nambé. Dodáváno v demontovaném stavu. Doporučujeme výrobek slepit lepidlem na dřevo. Ideální na snídaně či rautová občerstvení.


Nožičky jsou opatřeny protiskluzovými gumovými špunty. Premier Housewares, x cm. Závěsný věšák na kuchyňské utěrky iDesign Axis, šířka cm. Brandon má let a má autismus.


Používal můj kapuci, rukavice a zástěru a myslel jsem, že je načase, aby měl vlastní vybavení, takže tady. Originální kovový držák ubrousků. Díky své kompaktní velikosti zabere držák v rozvržení stolu málo.


BANQUET Stojánek na ubrousky HOME cm. Vyroben z kovu zakřiveného do grafické linie. SKLÁDÁNÍ UBROUSKŮ PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST.


Překrásně složený ubrousek dodá jakémukoli slavnostnímu stolu nádech exkluzivity.

Stojan na utěrky ROLL-IT, černý Rig-Tig. Podívejte se na naše nová videa o jednoduchém skládání ubrousků. Nerezový držák ubrousků bude praktickým pomocníkem při vaření. Jedná se o elegatní doplněk na kuchyňskou linku.


Dřevěný podstavec v kombinaci s nerezovou ocelí působí velice svěže a originálně! Sejměte vrchní díl a vložte fólie. Vytáhněte začátky fólií mimo prostor zásobníku.


Vyjměte tyč k navlečení papírové role. Navlečte roli a vložte jednoduše zpět. Foshan Nanhai Longrich Imp. Co, Ltd je profesionální výrobce a vývozce se specializuje na vývoj, výrobu a prodej propagačních dárků, pos (místo prodeje) a prémií, jako jsou držáky ubrousků , ledové vědra, bar rohože, boston třepačky, otvíráky na láhve, menu držáky, podnosy a další související produkty pro propagační akce.


Elegantní držák na ubrousky s klipem, který drží ubrousky pohromadě. DESIGN NEREZOVÉHO DRŽÁKU NA UBROUSKY Všechny produkty od firmy Zack jsou většinou vyrobené pouze z nerezové oceli. V tomto případě udělali vyjímku a zakomponovali i dřevěný podstavec, který s leštěnou nerezovou ocelí vytváří nádnernou kombinaci.


Jinak se jedná o jednoduchý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky