čtvrtek 20. dubna 2017

Lesní sklo prodejna praha

Lesní zelené sklo - prodej replik historického skla foukaného klasickou metodou. Typickým znakem lesního skla je nazelenalá nebo modrá barva s bublinkami. Vítejte v katalogu s replikami historického skla. Repliky historického skla ( lesní sklo ,historické číše, dárkové sklo ) z naší produkce si můžete objednat sklenice ve čtyřech barvách a to zelené , smog (kouřová) , modré a čiré.


Skleněná vánoční dílnička nejen pro děti. Budeme malovat vánoční ozdoby, budeme rýt na sklo.

Užijeme si přicházející vánoční období. Můžete si vyzkoušet svou zručnost, vyrobit krásný osobní dárek pro své blízké i nakupovat u nás po celou dobu akce. Naše prodejna se nachází v centru Prahy, jen pár metrů od Staroměstského náměstí přímo u Týnského chrámu (Kostel Matky Boží před Týnem). Sklo , popis sortimentu českého skla SKLENICE. Ve sklárně se vyrábí sklenice mnoha stylů a typů, dle přání a požadavků zákazníků.


Historické sklenice - lesní sklo znáte také jako gotické sklo zdobené různými nálepy a ozdobami ze skla. Lesní sklo je výjimečné svou barvou způsobenou příměsí oxidu železa ve sklářském písku, ladným tvarem i různě zdobeným plastickým povrchem splňujícím nejen dekorativní, ale i ryze praktický účel. Zdánlivě křehké lesní sklo je pevné a odolné, a to díky technologii pomalého chlazení v chladících pecích.

Zelené sklo neboli lesní sklo je vyráběno tradičními metodami, které se dochovaly z území Čech z 14. Historické sklo nepřestává lidi fascinovat, proto je výroba replik historického skla stále živým řemeslem. Nejen barva je typickou vlastností, ale i přítomnost bublinek. Prodej skla, porcelánu a keramiky v Praze a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Prodejna skla SKLÁRNA Floriánova Huť, Dům porcelánu Praha , s. Atelier Petr Vydra - ryti a pískování skla,. Motiv Praha , Vídeň, Salzburg, Český Krumlov Zakázková výroba vánočních ozdob, pískovaných sklenic a plaket s motivem Prahy, Vídně a Salzburgu. Dále je možné připravit výrobu dle jiných Vašich přání.


Pokud chcete svou sbírku obohatit o inovativní, moderní sklo nebo naopak o tradičnější kousky, Praha vám nabídne to, co hledáte. Všechny níže doporučované obchody s českým designovým sklem a porcelánem jsou doplněny o fotografie, kontakt, mapy a podrobné informace. Jsme firma s dlouholetou tradicí v oboru sklenářských služeb, používáme nejnovější technologie a nejmodernější postupy při opracování skla. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Hlavní město Praha - Najisto. Lesní sklo je specifické svou nazelenalou barvou, která spolu s rozdílným množstvím vzduchových bublinek a nerovnostmi, danými ruční výrobou, vytváří neopakovatelný originální artefakt s nezaměnitelným půvabem dávných časů. Jen se rozhlédněte a nemůžete si nevšimnout, že české sklo a Praha spolu souvisí především díky řadě turistických obchůdků, ale i obchodů s designovými produkty a galerií, které tento tradiční český výrobek propagují. Lesní uzlové pletivo se používá zejména na oplocení lesních porostů a školek, pasek, sadů, vinohradů, zemědělských, lesnických nebo loveckých objektů.


Díky své specifické skladbě ok zabrání vniknutí i drobné zvěře.

Pletivo lze použít i jako provizorní oplocení staveb. Kompletní služby pro laboratoře, projektování laboratoří, stavební úpravy pracovních prostor a dodání ? Poskytujeme poradenství v oboru laboratorní výbavy a technologie a nabízíme speciální výrobky na zakázku. Prodejna Dana Bohemia nabízí nejširší nabídku skla,porcelánu,křišťálu a lustrů české produkce. Naleznete nás v Praze na Národní třídě 43.


Aktuální katalog firem v kategorii Keramika, sklo , porcelán Praha 1. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna. Nabízíme české křišťálové sklo , cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski. Při výběru porcelánu není nad to vzít si talíř nebo šálek do ruky, prohlédnout ze všech stran a ověřit si kvalitu glazury.


V klidu si můžete rozmyslet, zda se hodí do Vašeho interiéru. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky