pátek 28. dubna 2017

Elektronické pasti na myši

Součástí pasti je i zásobník na zahubené myši , vy sami tak s hlodavci vůbec nepřijdete do styku. Tento převratný způsob hubení hlodavců bez použití jedů umožňuje spolehlivou deratizaci ve vnitřních i vnějších prostorách. Návod k použití elektronické pasti na myši.


Elektronické pasti na myši

Past M250S nevyžaduje použití žádných jedů nebo chemikálií. Top past pro elektrické myši Nejlepší nápady pro pasti na krysy jak podvádět krysy. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Paca na krysy, myši a jiné hlodavce. Malé náklady a úsporu energie - past na hlodavce funguje na alkalických D bateriích (nejsou součástí dodávky), nabízející v průměru až použití, produkujíc méně odpadu při nižších nákladech než jednorázové lapače myší, nebo je zde možnost použít adaptér. Prodej spotřebního materiálu pro zemědělství. Myši se stahují do našich obydlí převážně v zimě.


Elektronické pasti na myši

Myši nás trápí převážně v chatách, chalupách, a starších domech, kam se bez problémů dostanou každou malou skulinkou. Mohou se nám však dostat i do nových domů – stačí na chvíli. Umístěte ji tam, kde je zvýšený výskyt hlodavců, nejlépe podél zdi, schůdky ke stěně. Instrukce pro výrobu elektronického past myši lze nalézt na videu. Několik elektronické obvody pro sběr past na myši jsou uvedeny níže.


VIDEO: Jak elektronického pastičky na myši ? Plastová past na myši Rychlá smrt 8Kč. Dřevěná past na myši s kovovým pedálem 2Kč. Lapač živých myší LIVE CATCH 7Kč.


Nabízíme jen osvědčené elektronické ODPUZOVAČE-PLAŠIČE MYŠÍ, POTKANŮ, KRYS A KUN. Poté, co hlodavec vleze do pasti , spustí se systém a on dostane šok z vysokého napětí. Vysoké napětí je na hlodavce přenášeno po dobu min, aby byla jistota, že hlodavec šok nepřežije. Po chycení hlodavce se rozsvítí světelná LED kontrolka na pasti zeleně (Pokud světlo bude svítit červeně, je potřeba vyměnit baterie).


Diskuzní fórum o škůdcích. Malé, ale 1 účinné zařízení. Past zareaguje po tom, co se hlodavec postaví na vodivou desku a do pár vteřin vyšle elektrický šok.


Elektrické pasti na myši. Myši , na rozdíl od potkana, stačí jedna zanedbaná díra a už je uvnitř. Ujistěte se tedy, že v domě nemáte žádné neutěsněné štěrbiny. Cestu do vašeho příbytku hlodavcům znepříjemní polyuretanová pěna, zcela je však dokáže zastavit jen pevné řešení, jako je beton či tmel.


Lepové pasti , klece, návnady a nástrahy na myši či překlápěcí pasti z našeho sortimentu vám to výrazně usnadní. Zbavte se potkanů a myší jednou provždy. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Po odstranění usmrcené myši je past připravena pro daší použití, tzn. Chytrá past na myši nevyžaduje použití žádných jedů nebo chemikálií, součástí pasti je zásobník na návnadu. Jako návnadu doporučujeme použít např. Pasca na potkany, myši a iné hlodavce. Malé náklady a šetrenie energie - pasca na hlodavce funguje na alkalických D batériách (nie sú súčasťou dodávky), ponúkajúc v priemere až použití, produkujúc menej odpadu pri nižších nákladoch ako jednorazové lapače myší, alebo je tu možnosť použiť adaptér.


Reprodukce - Slavné obrazy I-DDSO-2Louis de Moni - Mladá žena a chlapec s pasti na myši. Reprodukce obrazu na plátně Mladá žena a chlapec s pasti na myši , jehož autorem je Louis de Moni. Cena obrazu je uvedena za rozměr 60xcm.


Obraz vytisknutý na polyesterové plátno photocanvas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky