středa 5. dubna 2017

Lesní sklo s cínem

Lesní sklo Šperky z vitráží Andílci Andílci Každý andílek je originál vyrobený ručně z opálového nebo katedrálního skla spojeného cínem. Dopravci omezují platbu dobírkou, používejte prosím bankovní převod. Velké sponky do vlasů vyrobené tiffany technikou s francouzským zapínáním. Každá spona je originál vyrobený z opálových skel spojených cínem. Na výběr jsou spony rovného tvaru i zaoblené.


Některé spony jsou optařeny nátěrem z černé patiny.

Uvedené ceny jsou za celou soupravu, tak jak vidíte na obrázku. Repliky historického skla. Dárkové sklo zdobené cínem vhodné pro slavnostní příležitost. Svatby, promoce, vánoce a nebo jen tak pro radost. Každý pár náušnic je originál vyrobený ručně.


Na přání a podle skladových zásob skla je možné vyrobit jinou barevnou kombinaci. Náušnice jsou opatřeny rhodiovými háčky, které nečernají a jsou antialergické. Nejen barva je typickou vlastností, ale i přítomnost bublinek.

Sklo je samozřejmě foukané. Naše nabídka zahrnuje antické sklo , středověké číše či renesanční sklo. Naše firma se podílí na návrzích a výrobě atraktivního historického skla v kombinaci s cínem , i to naleznete v nabídce. Velmi dekorativní a luxusní soupravy zasazané do cínu - reprezentativní dárek.


Lesní sklárny produkovaly většinou již zmiňované nazelenalé sklo s bublinkami a nečistotou ve sklovině, jež byla způsobena minimálním čištěním surovin a nedokonalou tavbou skloviny. L esní sklo se i přes svoji zdánlivou křehkost vyznačuje odolností a pevností a při ťuknutí o sebe vydává krásný zvonivý tón. Naše sklárna kombinuje sklo s cínem , ale i kovem a tím vznikají různé lampy vhodné jak do interiéru tak i exteriéru.


Malované sklo Sklárna ručně zdobí české sklo ruční malbou za použití zlata a vypalovacích barev, které umožňují dokonalé spojení a přilnutí na sklo. Dekory a motivy jsou různé dle daných výkresů. AKCE - VÝPRODEJ GOTICKÉHO SKLA SOUPRAVY ČÍŠÍ NA VÍNO, S KARAFOU NEBO DŽBÁNKEM Soupravy skleniček na víno, šampus, medovinu.


Pohár je KŘIŠŤÁLOVÝ, krásně čistý křišťál s velmi výrazným leskem. Lesní sklo s nádechem historie Lesní sklo je specifické svou nazelenalou barvou, která spolu s rozdílným množstvím vzduchových bublinek a nerovnostmi, danými ruční výrobou, vytváří neopakovatelný originální artefakt s nezaměnitelným půvabem dávných časů. Svatební dary, vánoční dárky, dárkové sklo , dárky pro muže i ženy, dárkové balíčky pro Vaše zaměstnance, spolupracovníky, šéfy, obchodní partnery i zahraniční návštěvy. Litý cín a ručně foukané sklo jsou základními materiály našich výrobků.


Věnujeme se zakázkovému odlévání plaket, znaků a prezentačních předmětů pro obce, firmy, spolky a. Vítejte v katalogu s replikami historického skla. Sklenice na víno s cínem. Cínařství je odlévání ozdobných cínových dekoračních prvků a výrobku spojené úzkou spoluprací sklářů a zkušeného pasíře.

Vyrábíme repliky cínových předmětů, se kterými kombinujeme skleněné poháry a karafy , víčka na pivní půllitry a další cínové předměty a vyrábíme věrné repliky původních výrobků. Back to the newsfeed Nádherné sklenice na víno, karafy, dózy, petrolejové lampy, vázy, zvonečky, džbány, půllitry i tupláky zdobené cínem – ruční výroba z foukaného skla v našem glass studiu. V dnešním pořadu Na špacíru si představíme historii výroby lesního skla ve sklářské dílně Haidl a syn.


Zláká Vás naše obrazová zkratka k návštěvě tohoto mí. Mucha,Letz,Palme,Králík jiní Cinová montura je spojena se sklem vše vyrobeno ručně. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět.


Sn a sodnodraselné sklo barveno železem. Společnost UNION LESNÍ BRÁNA, a. Dubí u Teplic je významným a historicky nejstarším českým výrobcem minerálních izolačních materiálů. Nabízíme široký sortiment produktů pro zateplení objektů počínaje aplikacemi pro šikmé střechy, až po produkty pro zateplení sklepních prostor. VÝPRODEJ - SKLO DEKOROVANÉ CÍNEM - korbel nebo džbánek na pivo s cínovým víčkem - ruční výbrus - lesní motiv - jelen č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky