úterý 25. dubna 2017

Keramický pekáč

Rímska misa (rímsky pekáč ) Rímske hrnce na území Dacie Na území bývalej rímskej provincie Dacia sa zachovalo množstvo vykopávok a výtvarných artefaktov, ktoré svedčia o stravovacích návykoch a kulinárskom umení Rimanov. Keramický pekáč s glazúrou l. Pripravované jedlo má vynikajúcu a špecifickú chuť, je veľmi šťavnaté. Pekáč keramický 6L neglazovaný.


Plochý keramický pekáč RL-TG47M s mramorovým povrchem. Je vhodný na pečení i smažení.

Zdravá příprava potravin díky pětivrstvému dnu. Hliníkový povrch potažený mramorovou vrstvou, díky které se potrav. Dlhá životnosť materiálu.


Maximálna teplota pre pečenie je 280°C. Při vaření v pekáčích s keramickým povrchem můžete použít jen minimální množství tuku. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.


Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete.

Dopřejte si pohodlné vaření. Hodí sa na zapekanie slaných pokrmov, k pečenie múčnikov aj ako pekáč na peč. Kvalitné keramické pekáče, keramické babovkárne, keramické paella panvice, keramické zapekacie misy za nízke. Príprava jedál: Jedlo je výnimočný fenomén v našom živote.


Pre niekoho sféra neznáma, pre iného chlebík každodenný. Weber keramický pekáč s praktickou poklicí pro přípravu ragú, dušeného jídla nebo gulášů na grilu. Litý hliníkový pekáč 28x28cm - 9l.


Kované hliníkové tělo pro efektivní rozvod tepla. Nepřilnavý keramický vnitřní povrch pro vaření i bez tuku. Odolnost keramického povrchu vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození.


Využijete ho nejen k pečení chleba, ale také k jeho uskladnění, k přípravě masa, zeleniny, příloh. Zajímavý dekor víčka z něho udělá exkluzivní kousek vaší kuchyně. Připravované jídlo má vynikající a specifickou.


Materiál, který zvolíte, záleží na vaší osobní preferenci – na pečení husy se hodí jak pekáč smaltovaný, tak i litinový, skleněný, teflonový, titanový či keramický. Sviatočná hus aj obyčajné šunkové fliačky iste ocenia robustný pekáč s antiadhéznym povrchom či priehľadný pekáč z prvotriedneho skla. Pečte bez pripaľovania a bez starostí – za kvalitou si stojíme a ku všetkým pekáčom poskytujeme predĺženú záruku!


Free Shipping Available. Je to vysoko kvalitný výrobok z.

Využijete ho nielen na pečenie chleba, ale aj k jeho uskladnenie, k príprave mäsa, zeleniny, príloh. Víko dobře udržuje teplotu jídla i po sundání pekáče z grilu a lze jej také po obrácení. Trochu se však připéká.


Skleněný pekáč – zdravotně zcela nezávadný materiál, který navíc nezachycuje žádné pachy. Nerezový pekáč – udržuje déle teplý pokrm, občas se však připéká. Bol víken sobota ráno a vonku svietilo takmer jarné slnko.


Vtedy kašlem na varenie a bežím do záhrady alebo porobiť niečo okolo domu. S malým bábom sa na varenie ale nedá úplne vykašlať, tak som kulinársky cirkus zobral so sebou von.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky