pátek 7. dubna 2017

Amica shc 5884 x

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. Elektrický sporák Amica so sklokeramickou varnou doskou a multifunkčnou rúru. Praktické katalytické samočistiace dosky absorbujú mastnotu a tým uľahčujú následnú údržbu rúry. K dispozícii je otočný ražeň, ktorý je ideálny pre prípravu hydiny.


Trojité sklo vo dvierkach. Pre prípravu jedla disponuje kombináciou sklokeramickej varnej dosky a multifunkčnej rúry s vnútorným objemom l. Sklokeramická doska v čiernom prevedení disponuje štyrmi HiLight varnými zónami, z toho je jedna oválna a jedna duálna. Nabízí dokonalý výkon s úsporným provozem.


Sporák disponuje sklokeramickou varnou deskou se varnými zónami různého průměru a výkonu a elektrickou troubou se funkcemi pečení. Všetky informácie o produkte. Check Out Amica on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Amica shc 5884 x

Free Shipping Available. Trouba kromě klasického pečení umožňuje i grilování, kdy oceníte i otočný rožeň, díky kterému si doma připravíte skvělá grilovaná. Sporák sklokeramický Energetická třída A Vnitřní objem trouby: l Maximální příkon: 9. Chcete variť ako babička?


Dál už hledat nemusíte! Môžete, ale uľahčite si prácu používaním moderných prístrojov. Aj tak uvaríte sviečkovú, alebo upečiete domáci makový koláč v priebehu okamihu. Pro přípravu jídla disponuje kombinací sklokeramické varné desky a multifunkční trouby s vnitřním objemem l. Sklokeramická deska v černém provedení disponuje čtyřmi HiLight varnými zónami, z toho je jedna oválná a jedna duální.


Všechny zóny disponují indikátory zbytkového. Tento spoľahlivý spotrebič od osvedčenej spoločnosti Amica upúta predovšetkým rýchlosťou ohrevu. Je koniec zdĺhavému čakaniu, než sa rúra predohreje! Rúra okrem klasického pečenia umožňuje aj grilovanie, kedy oceníte aj otočný ražeň, vďaka ktorému si doma pripravíte skvelá.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Naša spoločnosť patrí medzi tie, ktoré boli hodnotené ako spoľahlivý parter verejných obstarávateľov.


Pečať spoľahlivosti vyjadruje vysokú spokojnosť obstarávateľov. Informace v obchodě Do dnů. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Cumparare ieftine la domiciliu. Paraméterek, termékleírás - Amica 5Line 58CE3. Zasielanie noviniek e-mailom. Prihláste sa k odberu našich noviniek Prihlásením súhlasíte so spracov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky