středa 19. dubna 2017

Kuchynský robot kitchenaid

Precizním strouháním, krájením, lisováním či mletím pomůže vašemu receptu k dokonalosti, ale to není zdaleka všechno! Jeho menší a ľahší dizajn nezaberie toľko miesta na Vašej. Jejich design nostalgicky odkazuje na zlaté časy v USA v poválečných létech, kdy se vyráběla nejhezčí auta, v domácnosti se začaly objevovat první kuchyňské spotřebiče a. Ide o prvý a jediný kuchynský robot s celokovovým telom.


Navyše, ak považujete za náhodu, že vzhľadom pripomína modely z 30.

Vtedajšie dizajnové návrhy sa ukázali ako nadčasové a dodnes sa veľmi dobre. Vynikajúci výkon, plne kovová konštrukcia, prvotriedne spracovanie. Robot má vo výbave metlu na šľahanie, plochý šľahač, miesiaci hák a misu z brúsenej ocele. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Máte právo svůj souhlas kdykoliv odvolat. Možná to víte, možná vám to zatím uniklo, ale první kuchyňský robot na světě vznikl pod hlavičkou americké společnosti Hobart Corporation a vžil se mu název kitchen aid , čili pomocník v kuchyni. Oceníte ich, pokiaľ milujete retro dizajn a vysokú kvalitu.

Kuchynský robot vám uľahčí prácu nie len počas pečenia. V kuchyni vám vďaka nemu pribudnú ruky naviac, takže ho ocenia najmä. Ako sme už u tohto výrobcu zvyknutí, okamžite zaujme luxusným ikonickým dizajnom. Nadčasový dizajn robota Artisan Vám otvára svet príťažlivých kriviek a zaoblených tvarov.


Tento nezastupiteľný pomocník uľahčí akúkoľvek prácu pri pečení a ešte k tomu má čas na to, aby vyzeral neodolateľne. Na spodnej časti robota je protišmyková podložka pre jeho stabilitu. Funkcie, ktoré musí kuchynský robot mať.


Rovnako dôležitý, ako dobré parametre, je pre vás pri nákupe aj zoznam funkcií, ktoré je kuchynský robot schopný zvládnuť. Ak si nekupujete robot iba kvôli niektorej špeciálnej funkcii, potom je dobré, keď je ich čo najviac. Ikonický dizajn nie je ani zďaleka všetko, čo vám môže ponúknuť. Tichý a výkonný 3W motor s rýchlosťami, priamy pohon a planetárny systém miešania dokážu vždy vytvoriť zmyselný kulinársky zážitok. Robustné celokovové prevedenie zabezpečuje stabilitu.


Free Shipping Available. Ikonický kuchynský robot s bielou keramickou misou, tvrdenou titánom a ozdobenou veselo farebnými kvetmi. Vhodný ako hodnotný dar k zvláštnym príležitostiam, ako sú svadby a významná životné jubileá.

V našom článku vám o ňom povieme viac! Na sklade Limitovaná edícia. Pracovná misa sa zdvíha pomocou veľkej páčky na boku robota. Nádherný, nadčasový, elegantný a jemný dizajn, ktorý si nájde miesto v každej kuchyni.


Tento model, dostupný v bohatej farebnej palete, ponúka širší rad kulinárskych pomôcok. Vyberajte si Kuchynské roboty podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Vybírejte si Kuchyňské roboty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


KitchenAid Artisan recenzia. Advanced brushless motor reduces vacuuming noise significantly. Stärker, schlanker, besser.


Ponúkame stovky produktov - celokovové roboty, mnoho značiek aj farieb s funkciami od šľahania po mletie mäsa. Prevedenie 5KSM1je jediná verzia so sklenenou misou v základnom balíčku. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzia. Miesenie, Mlynček na mäso, Mixovanie.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Vaša práca v kuchyni tak bude podstatne zjednodušená a konečne si budete môcť trúfnuť aj na tie najnáročnejšie recepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky