pondělí 3. dubna 2017

Dezinfekční přípravek

Dezinfekční přípravek osobní hygieny na bázi ethylalkoholu s virucidním účinkem pro dezinfekci rukou. Kapalný dezinfekční přípravek s virucidním účinkem, určený široké veřejnosti pro jednorázovou i opakovanou dezinfekci rukou. DEZINFEKCE Účinný dezinfekční přípravek osobní hygieny s obsahem ethanolu, glycerol a peroxidu vodíku s virucidním, baktericidním a fungicidním účinkem pro dezinfekci vašich rukou oceníte zejména nyní, v období pandemie koronaviru. Antibakteriální roztok naneste v dostatečném množství (× ml) na.


Dezinfekční přípravek

Elektronika, kosmetika, bílé zboží, doplňky a móda, vše na jednom místě. Momentálně nedostupné 1Kč Detail. Bez barviv a parfemace. Alkoholový přípravek k okamžitému použití. Velmi příjemný pro pokožku s výrazným zvláčňujícím efektem.


Vlastnosti přípravku pro citlivou pokožku zajišťuje vynikající okamžitý účinek poskytuje velmi dobrý přetrvávající účinek výborná snášenlivost s pokožkou bez barviv a parfemace. Bezbarvý alkoholový dezinfekční přípravek k dezinfekci pokožky před vpichy a malými zákroky (například tetování, punkce a podobně). Vhodné také k dezinfekci rukou a nohou před manikúrou a pedikúrou.


Dezinfekční ubrousky napuštěné alkoholovým dezinfekčním roztokem určené pro dezinfekci malých ploch a povrchů zdravotnických prostředků odolných vůči působení alkoholů. Sterilní gely a roztoky jsou vhodné ke zvlhčování. Dezinfekční a antiseptický přípravek určený k dezinfekci povrchových kožních poranění. Světová zdravotnická organizace zveřejnila recept, podle kterého ho zvládne připravit každý. Dodržování hygienických doporučení je nyní klíčovým bodem v boji proti koronavirové nákaze.


Na internetu naleznete. Acinetobacter, Pseudomonas, Klebsiella, Staphylococcus aureus, Kocuria rhizophila. Sanytol Dezodorační a dezinfekční přípravek 500ml. Savo Prim tekutý čisticí a dezinfekční přípravek účinně vyčistí a vydezinfikuje a dodá vašemu domovu nádech svěží čistoty.


Dezinfekční přípravek

Savo Prim je univerzální čistič, vhodný i do domácnosti s domácími zvířaty. Spolehlivě likviduje 9 bakterií, virů, kvasinek a plísní. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme 1značkových produktů od 1Kč. TwinOxide je unikátní dezinfekční prostředek na bázi oxidu chloričitého.


Bezpečná přeprava a manipulace se sypkými komponentami, balenými v plastových dózách. Vlhku odolné balení zaručuje dlouhou trvanlivost a skladovatelnost komponent až po dobu 5ti let. Tekutý dezinfekční přípravek na bázi kombinovaného účinku alkoholů a kvartérních amoniových solí.


Dezinfekční přípravek

Vhodný pro rychlou dezinfekci malých ploch a povrchů postřikem, případně otěrem. REAL CHLORAX GEL PLUS 650g dezinfekce. BANNderm 300ml tekuté mýdlo s antibakt. POZOR, OMEZENÁ DOSTUPNOST - mýdlo s antibak.


Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Fill Your Cart With Color today! Feel free to DIY with our unbeatable offers!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky