pátek 21. dubna 2017

Velikost pračky

Ideální velikost pračky je taková, která bude přesně sedět vaší domácnosti. Moc malá či moc vleká pračka bude zbytečně náročnější na spotřebu energie. Pokud bude totiž pračka příliš malá, budete ji muset zapínat opakovaně, než vyperete veškeré prádlo, což vám kromě energií sebere také čas.


Pračky se sušičkou si totiž zaslouží vlastní test. Níže vám v krátkosti vysvětlíme výhody a nevýhody obou variant zahrnutých v testu praček, ale i to, jakou vybrat velikost bubnu a jaké parametry a funkce by dobré pračce neměly chybět.

Mezi druhý nejvýznamnější parametr patří velikost pračky , respektive objem bubnu. Velikost a umístění pračky. Jaké jsou rozměry jednotlivých typů praček a kam je umístit? Tyto pračky lze zakomponovat do kuchyňské linky nebo větší koupelny.


Vždy je třeba počítat s prostorem před. Pokud bude příliš malá, budete ji muset zapínat opakovaně a bude vás to stát elektrickou energii. Příliš velká zase spotřebuje zbytečně moc vody.


Ať už bude jakákoliv, pravidelně se musí čistit.

Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody.


Zabírají v koupelně více místa, ale zase umožňují položit nahoru třeba sušičku. Minipračka se hodí na cestování, do malého bytu, na studenstké koleje a při mnoha dalších příležitostech. Na začátku se mohlo zdát, že výběr minipračky je sloužitou záležitostí, ale doufáme, že jsme.


Se spotřebou to už dnes bude výrazně lepší. Případně levnější alternativa bez páry AEG ProSense L6FBG68SC – cca. Pračky prádla dělíme na předem plněné a vrchem plněné.


Obě konstrukční řešení jsou po stránce životnosti nebo pracích výsledků zcela rovnocenné. Fakt, že pračky se sušičkou jsou navrženy na to, aby se vešly i do velmi prostorově omezených místností, je často velmi důležitým faktorem pro koupi daného přístroje. Nicméně s velikostí pračky se zmenšuje i kapacita bubnu.


S kapacitou pračky souvisí i velikost bubnu. Jedním ze základních parametrů je umístění pračky a velikost vyhrazeného prostoru. Od toho se odvíjí koupě pračky s předním plněním nebo pračky s vrchním plněním. Zajímat vás tedy bude šířka a hloubka pračky i místa, kam se umístí.


Prostory kolem bubnu pračky jsou na první pohled nepřístupné, stejně tak hadice, kterou odtéká špinavá voda.

Přesto je můžete poměrně snadno vyčistit bez toho, abyste rozebrali celý spotřebič. Potřebovat budete jen obyčejný ocet, který určitě máte ve spíži. Když ho ještě doplníte jedlou sodou, můžete si být.


Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený.


Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Automatické pračky s horním nebo předním plněním jsou energeticky úsporné a většina z nich oplývá šestým smyslem, který dopomůže k tomu, aby vaše prádlo zářilo čistotou. Prvotním výběrovým parametrem je velikost pračky. Různé objemy: Ať hledáte jakoukoli velikost , LG nabízí pračku, která se hodí pro váš životní styl a množství prádla.


Technologie 6Motion: Tato dokonalá čisticí technologie kombinuje až šest různých pracích pohybů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky