středa 11. listopadu 2015

Plynový vařič na bombu

Plynový vařič , campingový vařič , kempingový vařič. Jestliže je váš rekreační objekt vybavený elektrickým proudem, řešením pro vás může i moderní úsporný indukční vařič , který je na obsluhu daleko pohodlnější. Najvýkonnejší kempingový varič s jedným horákom. Tento varič je vybavený vysokotlakovým. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Výkonný hořák o průměru mm.

Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Unsubscribe from slevy zboží?


Revoluční plynový vařič 2v1. Lze použít na kartuše a také na přídavnou kg lahev. Při použití na kg lahev propan butan dochází k výrazné úspoře.


Pokud se chystáte na dovolenou, chalupu, do přírody vždy se hodí vařič sebou.

Na lodích, kde celkový počet vodotěsných dveří není vyšší než dvoje a tyto dveře se nacházejí v prostoru strojního zařízení nebo v přepážkách spojujících tento prostor, může správa státu vlajky povolit, aby tyto dvoje dveře byly ovládány jen ručně. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jsou-li namontovány posuvné dveře, musí se na plavidlech v. Při osobním odběru předvedu. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Lehký a odolný vařič s výkonným hořákem o průměru mm snadno našroubujete na dvoukilovou plynovou bombu a vaříte.


Díky dostatečné šířce plotýnky (1mm) v pohodě použijete i větší hrnec bez rizika ohýbání. Praktické madlo a plynulá regulace plamene usnadní přípravu vašeho pokrmu. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Pripája sa priamo na 2kg propán - butánovú fľašu ( bombu ). Novinka plynový vařič na bombu. Je vhodný pro camping, na chatu, do kamionu, pro rybaření na cesty do campu atd.


Je tu lehce přenosný plynový vařič a díky piezo elektrickému zařízení není třeba mít zápalky. V bombě zbývá plyn, takže ještě pár buřtgulášů uvaříte. Pouze osobně k odběru v Brně Žabinách.


Pokud s používáním cookies nesouhlasíte, můžete jejich ukládání odmítnout postupem popsaným v dokumentu Soubory cookies na stránce Decathlon. Místy rezavý, ale nic, co by smirek nevyčistil. Zástěra červená s nápisem na přání.

Prodám vařič na plynovou bombu. Aktuální nabídka od Heureka. Celolitinový dvouhořákový vařič na propan butan. Idete na dovolenku alebo akciu a. Každý hořák má vlastní ovládání a plamen lze na každém z nich odděleně regulovat.


Součástí jsou i dva stojany na hrnce. Vařič dvouhořákový TÁBORÁK. Snadno se čistí díky nerezovému tělu.


Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví. Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu , vysoký výkon , snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky