pondělí 30. listopadu 2015

Nože pro přežití v přírodě

Nože na přežití jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a svobody. Odolnost a výdrž v extrémních podmínkách , to jsou hlavní výhody nožů na přežití. Mnohé z nich obsahují i další doplňky, které vám pomohou v přírodě vydržet delší dobu bez úhony.


Kvalitní nože jsou velmi odolné a snesou i extrémní podmínky. Tyto nože mají v rukojeti místo pro různé pomůcky pro přežití v divočině.

Uložen zde může být vlasec, háček, olůvko, škrtátko, sirky, pilka, guma do praku a mnoho jiného. Ty nejuniverzálnější nože na přežití , sloužící samozřejmě i jako lovecké nože , mohou sloužit jako kladívko, mačeta, lopatka, pilka a dá se z nich vyrobit oštěp či harpuna. Bohužel ani nože zavírací nejsou pro přežití v přírodě vhodné. Hledejte spíše pevný, spolehlivý nůž vyrobený z kvalitních materiálů.


To bezpochyby, ale na kolik si vlastně ceníte svůj život? Proč nůž na přežití potřebuje kvalitní čepel? Nejlepší volbou po drobné až střední konstrukční.


Jmenuji se Marek Chlíbek.

Vyučuji metody přežití po kolapsu civilizace a techniky skrytého života v drsné přírodě. Informace o ruském výcviku a vysvětlení, p. Zásady pro přežití v přírodě Pravděpodobnost, že byste se ocitli v neznámém prostředí, byli byste odkázáni sami na sebe, a nebo dokonce bojovali o přežití , není příliš veliká. Přesto se hodí znát základní zásady pro přežití v přírodě a při každém výletě do přírody mít sebou potřebné vybavení.


Na uzávěru schránky v rukojeti bývá zasazený kompas. V naší nabídce naleznete potřeby pro přežití , které jsou vhodné i pro pofesionální průvodce. Tato kategorie nám nabídne vše, co bychom mohli potřebovat v otázce přežití v přírodě. Je důležité být připraveni, proto výběr nepodceňme. Nezapomínejme mít vybavení stále při sobě, nejlépe v kalhotách, kde mít připravený nůž pro přežití je de facto povinnost.


V nouzové situaci je nutné udržet své tělo v teple, jedině tak nejpřijdete o energii, kterou musíte vložit například do snahy o záchranu. V kategorii termofolie naleznete nouzové termofolie, nouzové spacáky i stany, které vám pomohou přežít chladnou noc ve volné přírodě. Nože pro přežití se hodí pro delší pobyt v přírodě , kdy kromě hlavní čepele nože můžete využít např. Náš army shop nabízí nože s různým vybavením. Specifickým nožem pro přežití je potapěčský nůž, který je dodáván s gumovým pouzdrem.


Dá se použít k práci, obraně i útoku. My se budeme zabývat pouze jeho pracovním využitím.

To je pro přežití nejdůležitější. Boj s nožem to už je jiná věc. Jestli chcete informace o tomto využití dají se sehnat v různých knihách nebo na internetu. Pomůcky pro přežití v přírodě do každého terénu a do každého počasí. Výběr hodinek pro váš přesný čas, vaši hygienu zajistí ručníky, plátěné nádoby na vodu, toaletky, vaky na prádlo a mnoho dalších potřeb.


Přežití v přírodě nabízíme dalekohledy monokulární i binokulární, přístroje pro noční vidění, lasery a optiku. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky