čtvrtek 19. listopadu 2015

Horkovzdušná trouba výhody

Mikrovlnné trouby se už v našich kuchyních zabydlely, nejčastěji se však používají k rychlému ohřívání jídla. Většina hospodyněk se neobejde bez normální trouby. Ale i zde jde vývoj kupředu a klasické troubě dnes konkuruje ta horkovzdušná.


Jaké jsou její výhody , v čem liší a kterou z nich si tedy vybrat? Systém VENTILÁTOR dokáže upéci kůrčičku po celé ploše pečeného masa. Dokáže urychlit rozpálení trouby.

Pravá HORKOVZDUŠNÁ trouba má schopnost upéci několik jídel najednou aniž by jídla do sebe načichla. Klasická trouba má rozměr na výšku 60cm a kompaktní modely 45cm. Je to tedy čistě horkovzdušná trouba. Topné spirály jsou umístěné nahoře a dole v troubě.


Jedna je schovaná ve dnu, druhá je zřejmě vidět ve stropní části trouby. Větrák vzduch neohřívá, jen zajišťuje jeho cirkulaci uvnitř trouby. Trouba hřeje a peče, i když je větrák vypnutý. Multifunkční – multifunkční trouba má, co se ohřevu týče, všechno, co i horkovzdušná , ale kromě toho má ještě něco navíc.


Rozvod tepla je tak mnohem rovnoměrnější.

Troubu není potřeba předehřívat, vložíte do ní připravené suroviny a tato horkovzdušná trouba vám zajistí rychlejší a rovnoměrnější pečení než třeba trouba plynová. Ideální je pečení pouze dvou pokrmů najednou, přičemž se doporučuje jídla v. BCS747S34X Vestavná kombinovaná parní trouba 23. S využitím horkého vzduchu místo oleje zvládnete připravit smažené pokrmy, aniž byste porušili svou dietu. Vše připravíte s menším množstvím kalorií a tuku, kterému byste se při tradičním smažení na oleji nevyhnuli.


Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Horkovzdušná vestavná trouba. Díky tomu je trouba výkonnější a výsledek pečení rovnoměrný. Moderní typ trouby, který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry. Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny.


Parní trouba slouží k vaření v páře, pošírování, rozmrazování, přičemž připravovaný pokrm je dietnější (nepoužívá se tuk) a zachovává si více vitamínů a minerálů. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat. Připravené pokrmy budou na povrchu křupavé. Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás.


Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama vyčistí párou. Centrální ovládání je snadnější než kdykoli dřív. To vše v nadčasovém designu.


Takto funguje na principu ohřevu shora a zdola.

Dražší modely jsou navíc vybaveny ventilátorem, který slouží pro rozproudění horkého vzduchu. Tím je teplo v troubě lépe rozložené a pečení je tak snazší. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Pro ty, kteří svou kuchyň mají teprve na papíře, představují vestavné spotřebiče ideální volbu. Nejlepší vestavné trouby.


Beze zbytku totiž zaplní místo v kuchyňské lince, nepůsobí rušivě a mohou být umístěny tam, kam se hodí nejvíce. Porovnávali jsme jak horkovzdušné, tak i klasické fritézy. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat fritézu. Fritézy bez oleje Klarstein. Designové mašinky z Německa.


Doprava zdarma téměř na všechno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky