pondělí 9. listopadu 2015

Pomalý hrnec heureka

Digitální pomalý a víceúčelový hrnec. Pomalé vaření, restování, pečení, dušení, opékání či vaření rýže – jednoduše! Hrnec je připraví sám, aniž byste museli být doma. Pokrmy v žádném případě nepřipálíte ani nevysušíte, protože se vaří při stejnoměrné a stálé teplotě. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem.


Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření (pouze modely s časovačem). Značka Bionaire patří mezi důležité výrobce na trhu s pomalými hrnci. Proto v naší recenzi najdete více modelů od této značky. Ve spojení s dokonalou funkčností pomalého vaření a digitálním ovládáním tak tento 5litrový hrnec představuje ideálního pomocníka do každé kuchyně.


Nabízí digitální časovač a solidní výkon 2W. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Od té doby jich zákazníkům na celém světě dodal desítky milionů kusů a dodnes nabízí bezkonkurenčně nejširší výběr pomalých hrnců. Bílý pomalý hrnec Crock-Pot o objemu litru CSC030X Find out more. Tento model vám nabízí originální design, který bude vypadat skvěle ve většině kuchyních, a ještě k tomu skvělou varnou nádobu, která je zhotovena u litého hliníku a má povrchovou úpravu DuraCeramic.


Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce. Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti. Zvolit můžete mezi pomalým vařením, vařením v páře, opékáním a pečením. Keramická nádoba je vhodná na pečení v klasické i mikrovlnné troubě a hrnec je možné uložit i do chladničky.


Díky němu totiž čas, který obvykle trávíme postáváním u plotny, můžeme daleko lépe využít. Zvládne to každý Příprava samotného vaření. Obecně je vhodné vybírat pomalé hrnce s pokud možno co největším množstvím nastavení tak, aby bylo možné vždy zvolit program plně vyhovujícím chuti a preferencím kuchaře. Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka.


Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného. CrockPot Foto: ŘÍDÍCÍ SYSTÉMY spol. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for crockpots.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Koupila jsem ho na webu Kasa. Kč slevu za odběr newsletteru.


Když víte, jak správně používat pomalý hrnec , je to výborný pomocník nejen ve fitness kuchyni. Ráno do něj naházíte ingredience a než přijdete z práce, máte zdravou večeři hotovou. Vaření v pomalém hrnci je víc než jednoduché, ale je potřeba znát několik pravidel.


Rozdílem je pouze několik stovek. Tyto dva hrnce jsou možná až příliš multifunkční. Pomalý a multifunkční hrnec , objem l, pomalé vaření, vaření v páře, restování, opékání, smažení, přednastavených programů s možností nastavení teploty a času. Objem nádoby je litru.


Hrnec můžete uložit do chladničky, keramická nádoba i poklice jsou vhodné na pečení v klasické i mikrovlnné troubě. Slow- cooker , crock-pot , pomalý hrnec - Viktorko, definitivně záleží na napětí. Jestli je jako typický americký spotřebič navržen na 1Voltů, bude v ČR fungovat nanejvýše dvě vteřiny, pak z něho budeš mít topení.


Pomalý hrnec s vyjímatelnou keramickou nádobou a skleněnou poklicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky