čtvrtek 12. listopadu 2015

Přírodní čistící prostředky

Přitom si můžete řadu netoxických čističů jednodušše vyrobit ze základních surovin, které nejspíš už doma máte. Chcete mít byt jako ze škatulky a vytvořit z vašeho domova zdravé prostředí? Zapomeňte proto na běžné čistící prostředky plné chemikálií a raději si vyrobte své vlastní.


Nábytek i podlahy vydezinfikují a nablýskají stejně dobře a navíc na vás zapůsobí jako forma aromaterapie. Vyhazovat peníze za čistící prostředky , které akorát škodí vašemu zdraví a životnímu prostředí, nedává smysl, když existuje spoustu jiných možností, jak vytvořit účinné, domácí čistící produkty, které navíc budou stát o polovinu méně a budou bez rizik vůči zdraví.

Přírodní čistící prostředky Ladelle provoní kuchyni pomerančem a mátou od podlahy až po ledničku. Po prachovce z bambusu a pštrosího peří značky Addis Bamboo nezůstane ani smítko. A vůni uklizeného domova podpoříte vonnými svíčkami a difuzéry.


Doběhni po práci sem k nám do Křupavého místa - ul. Drahobejlova 2 Praha kde si společně vyrobíme PŘÍRODNÍ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY. Ten, kdo u nás zažil workshop ví, že je to zábava!


Vyrobte si doma ekologické čisticí prostředky , se kterými vás bude úklid bavit. Navoňte je oblíbenou vůní, přidejte bylinky a provoňte váš domov.

Na trhu je v současnosti mnoho tzv. Rychlý nepečený (raw) ořechový cheesecake. Aktuálně jsme na našich zahradách sesbírali vlašské ořechy a necháváme je sušit na zimu. Moderní ekologické čisticí a úklidové prostředky jsou založené na bázi přírodních minerálních látek a rostlinných složek. Váš domov s nimi vyčistíte stejně účinně a přitom bez nežádoucích vedlejších účinků.


Díky přírodním éterickým olejům také krásně voní. Abyste měli doma skutečně bezpečno, je důležité používat při úklidu kvalitní dezinfekční prostředky. U nás najdete nejen účinné vody a spreje pro dezinfekci domácnosti, ale také například prášky, vhodné k dezinfekci pitné vody nebo dezinfekční gely na ruce, jež ničí 9 bakterií. Pokud nejsi zrovna úklidová maniačka, pak máš stejně jako my ráda úklid rychlý a efektivní a ideálně ještě bez použití chemie. Nemusíš hned shánět složitě bio produkty, vyrob si je jednoduše sama.


Doma vyrobené čistící prostředky jsou nejen funkční, ale hlavně bezpečné a levné. Jaké jiné výhody ještě mají? Tato nabídka přírodní lékárny představuje 1 přírodní produkty pro odčervení psa z bylin, fermentů, kůry, česneku bentonitu a jiných hodnotných složek. Ekologické přípravky tak neodlehčí jen vaše svědomí ale i vaši peněženku.


Díky absenci chemie nejsou toxické a nezpůsobují resistence. Proto jsou bezpečné také pro štěňata, březí a kojící feny, alergiky, nebo pro psy. Kyselina citronová,Soda Bicarbona.

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu šíření COVID-došlo k nárůstu objednávek, proto v expedici může docházet až k týdennímu zpoždění! Přírodní čisticí prostředky Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Feel Eco produkty jsme vyvinuli v souladu s přírodou pro naše děti a zdravý domov. Co nabízí přírodní čističe?


Eco-friendly čističe, prací gely a další možné přípravky k udržování voňavé, čisté a netoxické domácnosti neobsahují ty nejškodlivější chemikálie, které najdete v běžných čističích. Nicméně je tvoří určitá část ne tak agresivních chemických složek, které jsou brané. Každá domácnost potřebuje pravidelnou očistu. Někdy se nám příčí používat stále nějaké chemické prostředky. Nabízíme několik ra jak vaši domácnost udržet čistou pomocí běžně dostupných nechemických čističů.


Poradili jsme se proto s našimi babičkami a dali do kupy pět jednoduchých receptů na účinné domácí čisticí prostředky z přísa které zaručeně najdete u sebe doma. Pokud by však výrobce chtěl pojmenovat „ přírodní “ nebo „bio“ kosmetický výrobek, může to udělat podle libosti, přestože se tak jedná o klamání zákazníka. Jak můžeme v takové situaci rozeznat skutečnou přírodní a bio kosmetiku? Podle certifikátu a příslušného loga.


Certifikované produkty na čištění domácnosti. Touha být blíž k přírodě, být starostlivostlivejší o naše zdraví a zdraví naší planety, se stala filozofií pro mnohé z nás. Antibakteriální čistící prostředky se v poslední době stávají stále vyhledávanějšími, přestože není zcela prokázané, zda jsou opravdu účinné.


Triklosan bývá běžně jejich součástí. Výzkumný tým z Univerzity v Minnesotě, USA, zjistil, že se triklosan poté, co byl vystaven slunečnímu záření, proměnil v. Najdete zde univerzální i specializované čističe, úklidové pomůcky, mopy i dezinfekci. Chcete si splnit sen a mít dokonale čistou kuchyň?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky