čtvrtek 5. listopadu 2015

Eta verto 2442 90000

Dokáže vysávat nejen prach a větší nečistoty (např. drobky ze stolu), ale i rozlitou tekutinu. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Verto vám usnadní a urychlí úklid nejen v domácnosti. Vysavač je velmi lehký a tak práce s ním je pohodlná. Je vhodný pro mokré i suché vysávání.


Dokáže vysát nejen prach a větší nečistoty, ale díky stěrce také rozlitou tekutinu. Je vždy po ruce a lze jej využít v situacích, kdy je použití velkého vysavače zbytečné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mindig elérhető és olyan szituációkban használható, amikor a nagy porszívó használata fölösleges.


Nem csak a port és a nagyobb szennyeződéseket (pl. asztalon lévő morzsa) képes felszívni, hanem a kifolyott. Praktikus kialakításásának köszönhetően bármikor segítségére lehet. Nabídka Obchodní podmínky Reference Kontakt Toto je testovací nabídka. Na prodej kompletní balení. Dokáže vysávať nielen prach a väčšie nečistoty (napr. omrvinky zo stola), ale aj rozliatu tekutinu.


Je vreckový, obsahuje nádobu s objemom 5ml prachu či 1ml tekutín a textilný umývateľný filter. Verto porszívó könnyebbé és gyorsabbá teszi az otthoni takarítást. A porszívó nagyon könnyű, ezért kényelmesen.


Ruční vysavač ETA Verto je flexibilní zařízení, které vám pomůže udržet ve vaší domácnosti pořádek, o kterém jste vždy snili. Nedves és száraz porszíváshoz alkalmas. Nemcsak a port és a szennyeződéseket, hanem a spatulának köszönhetően is kifolyhat folyadékot. Verto vacuum cleaner will make it easier and faster for home cleaning.


Eta verto 2442 90000

It is suitable for wet and dry vacuuming. Zobraziť všetko Vybrané príslušenstvo. It can vacuum not only dust and more dirt, but also a spilled liquid thanks to the spatula. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. A morzsaporszívó vezeték nélküli kialakításának köszönhetően különösen alapos tisztításra képes, s kompakt mérete miatt mindig kéznél van, akármikor szükség van rá.


Je bezvreckový, obsahuje. Dál už hledat nemusíte! Szállítási idő: 5-nap között. Tento ruční vysavač odstraní větší nečistoty i rozlitou tekutinu.


Na jedno nabití dokáže pracovat až minut, díky držáku na zeď navíc zabere minimum prostoru. A kiszállítást egész Magyarország területén biztosítják az üzlet kiszállítási politikájával függvényben. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie-ceny.


Vlastnosti:- S vysavačem je možné vysávat prach i tekutiny- Nový HEPA filtr – přináší větší filt. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky