čtvrtek 26. listopadu 2015

Cesky porcelan eshop

Cesky porcelan eshop

Labem oddíl B, vložka 1tel. SLEVA NA BŘEZEN V PODNIKOVÝCH PRODEJNÁCH. Mísa salátová čtyřhranná, patří do širokého sortimentu z produkce Českého porcelánu akciové společnosti. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design. Welcome to the website of Český porcelán a. Nabídka kvalitního značkového silnostěnného karlovarského porcelánu s venkovskými motivy.


Tento porcelán vyniká svou vysokou životností a odolností vůči tepelným šokům. Nejoblíbenější v kategorii. Talířová souprava Ofélie Christmas Tree 12dílná JZL. Dostupnost: 1-týdny Praktická 12dílná talířová souprava. Jídelní souprava Marie Louise Čajové růžičky 28dílná GL LUX.


V sekci porcelánových hrnků je pak významně zastoupen Český porcelán z Dubí. Z nabídky sklářských výrobků zde naleznete téměř kompletní nedekorovaný sortiment nápojového skla Bohemia Crystal od novoborské sklárny Crystalex. To jsou sklenice na víno, sklenice na pivo a nealko nebo skleničky na lihoviny. This shop sells traditional Czech porcelain with the famous blue onion pattern. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán.


Cesky porcelan eshop

Pro firmu MODERNISTA realizujeme výrobu veškerého sortimentu kubistické keramiky, která patří k nejvýraznějším kubistickým dekorativním předmětům své doby. Není v Česku mnoho firem, které se mohou pochlubit stopadesátiletou historií. Už 1let nese dubský porcelán neměnnou ochrannou známku – třírohou královskou korunku.


Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat. Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nabízíme český křišťál a české sklo, které naši zemi proslavilo po celém světě a jehož tradice sahá ještě hlouběji do historie než tradice výroby porcelánu.


Cesky porcelan eshop

Tradiční manufakturní výrobce figurálního a ozdobného porcelánu značky Royal Dux Bohemia z Duchcova - Český porcelán, a. Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie. Porcelán přímo od výrobce Search: Hledat. To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla. Dubí, závod Royal Dux v Duchcově. Kvalitní jakostní značkový český porcelán moderních tvarů s originálním designem.


Při sítotiskové dekoraci a dekoraci keramickými barvami je porcelán vhodný do mikrovlnné trouby a myčky. Evropě známého „porcelánu s modrou krví“ - cibuláku. Internetový obchod společnosti Český porcelán a. Cesky porcelan eshop Prodej porcelánu s cibulovým vzorem - cibulák. V nabídce najdete také užitkový, dekorovaný a hotelový porcelán ve vysoké kvalitě za příznivé ceny. U nás nájdete pekný dekoračný porcelán, porcelánové sety, porcelánové šálky alebo ozdobné hrnčeky.


Eshop Velikonoční porcelán Velikonoční porcelán Kvalitní značkový český porcelán s velikonočními motivy - podnosy na vajíčka, dortové sety, kabarety, podnosy, jídelní, kávové, čajové a moučníkové soupravy, stojánky na cukroví a mnoho dalších porcelánových doplňků s velikonočními motivy. Nabídka luxusního značkového porcelánu s velmi vysokým podílem ruční práce. K dekoraci a ruční malbě jsou používány ty nejkvalitnější preparáty drahých kovů - zlato, platina, listry a práškové keramické barvy převážně v kombinaci s barevnými fondy a lepty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky