čtvrtek 12. listopadu 2015

Lžičky na latte

Lžičku je možné mýt v myčce. Vyrobeny z nerezové oceli, tloušťky mm. Vhodné pro každý gastro provoz. Baleno po ks, cena uvedená za ks.


Výrobky z tohoto materiálu lze bez problémů umývat v myčce na.

Poskytování kávového servisu pro Vaši kancelář i domácnost. Jsme opravdoví specialisté na kávu, a proto Vám nabízíme jen kvalitní kávu, která Vám vykouzlí ten pravý kávový zážitek. U nás naleznete širokou nabídku kávy té nejvyšší kvality, která je. Zwilling Bela lžička na Latte Macchiato ks.


Pokud chcete svou návštěvu okouzlit nejen výbornou kávou ale také servisem, ve kterém latte podáváte, lžičky z kolekce Bela jsou pro vás ty pravé. Důstojné podávání kávy vyžaduje stylové servírování. Aby bylo opravdu dokonalé, budete potřebovat kávové lžičky.


Příprava mocca kávy, latté, cappuccina a dalších dobrot má svá přísná pravidla, TESCOMA si však poradí se všemi!

Tyto čtyři lžičky na latte macchiato jsou extra dlouhé a ideální na ledovou kávu nebo na vychutnání si velké sklenice Latte macchiata s mléčnou pěnou. Nejprodávanější zboží v sekci Šálky a lžičky na espresso, cappuccino, latte macchiato, ristretto jsou: Šálek na espresso a ristretto - český porcelán ml, Šálek na espresso oblý - český porcelán ml, Šálek na lungo - český porcelán 1ml. Hrnek na kávu pro Espresso, Latte nebo Cappuccino. Pokud u vás neplatí, že jeden hrnek na kávu vládné všem, můžete si jej pořídit pro každý typ kávy zvlášť.


Toužíte pro šálku na espresso, hrnečku na latte a zároveň potřebujete hrnek kafe s ideální velikostí na cappuccino? Ten si ji může případně osladit cukrem. K tomu, aby se cukr na dně vysoké sklenice rozpustil, slouží speciální lžičky. Speciální lžičky na latte. Rukojeti mohou být klasicky hladké, ale mohou být také různě spirálovitě stočené.


Káva je pro některé z nás nejen ranní nutností, ale také oblíbeným rituálem, který by měl mít svá pravidla. Kávové lžičky na latté i mocca. Servírujte kávu stylově i vy, a to nejen díky servírovacímu nádobí, ale dejte pozor na každý detail. Ať už kávu servírujete na firemním večírku nebo ji podáváte hostům na návštěvě domácnosti, v každém případě na to můžete jít stylově. Vyberte si designově zajímavé a elegantní lžičky na podávání mocca kávy nebo latte macchiata.


Set obsahuje: 2x lžičku na Latte Macchiato UTILO z nerezové oceli. Tyto dlouhé lžičky jsou vyrobeny z matné, ušlechtilé, nerezové oceli a přesně pasují k vysokým sklenicím na latte macchiato. Pomáháme vám budovat spokojený domov.

Náš sortiment testujeme a zkoušíme v praxi. Zaměřujeme se na kvalitu za dobrou cenu. Nabízíme lžičky na kávu. Malé na espresso i větší na cappuccíno. Hledáte způsob jak včlenit kurkumu do vašeho jídelníčku?


Kurkuma je známá svými zdravotními účinky, které má na vaše zdraví. Vyzkoušejte si z ní připavit kurkumové latte , které bývá nazýváno jako „zlaté mléko“. A může být vlastně nápoj, který se jmenuje latte zdravý? Ano, v tomto případě ano.


Výhodou konzumace kurkumy je především prevence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky