pondělí 30. listopadu 2015

Beko cbi 7771 f

Please read this manual first! Dear Customer, We hope that your product, which has been produced in modern plants and checked under the most meticulous quality. Compare the cheapest UK prices.


Hladnjak Hladilnik Ладилник. Nejprve si přečtěte tento návod! Vážený zákazníku, Doufáme, že výrobek, který byl vyroben v moderních závodech a kontrolován v.

S přidáním antimikrobiálních látek nejen těsnění zůstává bez mikroorganismů, ale vytváří antibakteriální bariéru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. System Semi No Frost skutecznie zapobiega lodowaceniu żywności w zamrażarce, a komora Zero pozwoli na dłuższe utrzymanie świeżości produktów.


Low Cost Beko Fridge Spare Parts. Order By 9pm For Next Day Delivery! All manuals on ManualsCat.

Přestože je vzhledem ke konkurenčním výrobkům poměrně levná, nabídne nízkou spotřebu elektrické energie a také velmi ergonomické ovládání. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Systém dvojitého chlazení zabraňuje míchání vlhkosti a pachů mezi chladničkou a mrazákem. V chladničce se záměrně udržuje vlhký vzduch, který rovnoměrně cirkuluje po celém vnitřním prostoru. Nabízí funkce důležité pro dlouhotrvající uložení čerstvých potravin a komfortní prvky.


Chladnička s funkcí No frost v chladící části, usnadňuje práci, protože už nebudete muset rozmrazovat. O bezpečnost skladování potravin se postará antibakteriálně upravené těsnění. Free Shipping Available. Check Out Beko on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Genuine Beko Spare Parts. Vzniká tak ideální klima k uchování co nejdéle čerstvých. V chladničke sa zámerne udržuje vlhký vzduch, ktorý rovnomerne cirkuluje po celom vnútornom priestore. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Její oblé hrany podtrhují eleganci provedení. Tím pádem má předpoklady k tomu, aby ladila s každou kuchyní.

Praktické umístění mrazáku ve spodní části, jak je to nyní běžné, vám dopomůže ke snazšímu ukládání potravin. System No Frost zajistí, že se ledice nenamrazuje, takže budete mít o starost méně. Při výpadu proudu je akumulační doba až hodin, takže nemusíte mít strach, že Vaše potraviny kratší výpad proudu znehodnotí. Uvnitř ukrývá skleněné police a držák na lahve.


Jej celkový využiteľný objem je až 2litrov, preto je vhodná aj do väčších rodín. Chladiaca časť pritom disponuje objemom 1litrov a mraznička objemom litrov. Mraziaci výkon dokáže za hodín zmraziť kg surovín a pri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky