pátek 20. listopadu 2015

Velké krabice

Výroba velmi velkých, nejpevnějších a nejodolnějších obalů Vyrábíme velké obaly, velké krabice , extra velké krabice a extra pevné krabice - hlavní produkty. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Krabice a zásilkové obaly. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží.


Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi.

Pevnost krabice na míru. Příliš pevná krabice - zbytečné náklady, málo pevná krabice - riziko vzniku škody. Pro výrobu velké krabice lze použít také voděodolný materiál. Tato krabice je určena na velké - patrové dorty. Všechny díly jsou vyrobeny z pevné bílohnědé třívrstvé vlnité lepenky.


Kartonové krabice chrání zboží před poškozením, vlhkostí a dají se snadno popisovat. Jaký kartonový obal vybrat?

Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky. Drobné zboží se všal lépe balí do plochých poštovních krabic nebo jiných našich obalů, zejména obálek. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku?


Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Nezáleží, zda-li hledáte malé krabičky či velké kartonové krabice , eshop RAJA Vám objednanou kartonáž a krabice doručí do 2-dnů po celé České republice! Pokud i přes široký výběr nenajdete kartonový obal či box, který hledáte, neváhejte nás kontaktovat! Je odolnější a pevnější.


Proto se z ní vyrábí různé speciální stěhovací krabice a kartonové krabice určené pro vysokou zátěž. Při výrobě sedmivrstvé lepenky se kombinují dva nebo i tři profily vln. Lepenka sedmivrstvá je vhodná pro velké , exportní balení, reklamní poutače, totemy apod.


Pak vyzkoušejte papírovou dárkovou krabici, která vypadá jako taška a stačí do ní předměty jen vložit. Pěkná a výrazná – ať už stojí samostatně nebo spolu s dalšími krabicemi ze série TJENA. V našich krabičkách bude vypadat dokonale každý dárek a nezáleží na jeho tvaru ani velikosti.


Lepenkové krabice chrání vaše zboží při skladování a přepravy.

Pro lehčí věci stačí krabice z třívrstvé vlnité lepenky, pro těžší a křehčí předměty doporučujeme extra pevné krabice z pětivsrtvé lepenky. Pokud sháníte velké paletové boxy, tak i tyto Vám nabídneme. Vyberte si z naší nabídky kartonů a krabic přesně tu, kterou potřebujete, která bude odpovídat vašim představám. Kartónové krabice chránia tovar pred poškodením, vlhkosťou a dajú sa ľahko popisovať. Aký kartónový obal vybrať?


Najpredávanejšie sú papierové krabice z 3-vrstvovej a pevnejšie z 5-vrstvovej vlnitej lepenky. Elektroinstalační krabice nabízíme v širokém spektru a od různých výrobců: Kopos, Famatel a Schneider Electric. PRVNÍ VELKÉ OTEVÍRÁNÍ VÁNOČNÍCH KRABIC ! Dnes tu mám pro vás připravené speciální video ve kterém budeme konečně společně otevírat speciální vánoční krabice ve kterých. Snadno se skládají a především poskytnou dokonalou ochranu před mechanickým poškozením. Předměty tak odolají vlhkosti nebo.


Sada čtvercových krabic s dekoracemi Santy Clause. V naší nabídce nechybí ani další kartonové obaly - krabice na počítače nebo notebooky, šatní boxy, ve kterých je možné přepravovat oblečení pověšené na ramínku. Dále můžete vybírat také krabice na víno, dortové krabice , kromě stálé nabídky dokážeme sehnat i jiné velikosti, nebo i barvy krabic.


Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu. Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky